Σελίδες

26 Δεκ 2009

Το πόρισμα της ΕΔΕ

... τεκμηριωμένα και αμερόληπτα έδειξε, ότι στην Πάτρα το κύκλωμα διακινήσεις Λαθρομεταναστών «τάιζε» μεγάλο αριθμός λιμενικών.
Ο Αντιναύαρχος, Ελευθέριος Φερούσης ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΕΔΕ, έδειξε τη φουσκωμένη μπάκα ορισμένων με στολή και αντί να συλληφθούν και παραδειγματικά να τιμωρηθούν στην πλατεία τριών Ναυάρχων με μουτζες και φτυσές από τους καταλαιπωρημένους Πατρινούς της παραλιακής, τον διέταξαν να βάλει το πόρισμα στον… κάλαθο του αρχείο. Έτσι, τώρα, η κατάσταση έχει ως εξής Αντιπλοίαρχος, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα «διέπραξε το παράπτωμα πλημμελούς εκτέλεσης», δηλαδή την ώρα που εκατοντάδες λαθρομετανάστες τρύπωναν στα αμπάρια των πλοίων με προορισμό την Ιταλία, αυτός ο γλυκός κύριος χάζευε την θάλασσα, έβλεπε τηλεόραση, η μιλούσε στο κινητό, δεν βρέθηκε πουθενά γιατί, απλά, προήχθη σε υποναύαρχος (!!!) και ως εκ τούτο δεν μπορεί να συλληφθεί υποναύαρχος όταν το κατηγορητήριο μιλά σαφώς για αντιπλοίαρχο! Όσο για τους υπόλοιπους κατηγορούμενος; Δεν βρέθηκε και από αυτούς κανείς, έτσι όπως το πόρισμα τους περιγράφει.! Γιατί, απλά, άλλαξαν γραφείο, έγιναν πλουσιότεροι, πήραν προαγωγές…

25 Δεκ 2009

Το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα

...εδώ και 3 χρόνια παραμένει στην… "εντατική", ακατοίκητο από τον τελευταίο σεισμό δημιουργώντας έτσι, σοβαρότατα προβλήματα και στο δεύτερο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ριου με την μεταφορά των ασθενών, υπηρεσιών, εξυπηρετώντας ωστόσο και μια ακτίνα 150 χιλιόμετρων από μεγάλες γειτονικές πόλης όπως ο Πύργος, το Αίγιο, ,Μεσολόγγι… κλπ. Φρίκη δηλαδή!!
Ο πρώην υπουργός υγείας κ. Αβραμόπουλος στην πρώτη του επίσκεψη είχε δεσμευτεί στους Πατρινούς, ότι με ένα λίφτινγκ, σε λίγο παρακάτω από έξη μήνες θα έβγαζαν τιςσκαλωσιές από το «άρρωστο» κτίριο και θα ερχόταν να κόψει κορδέλα. Πέσανε λοιπόν κάτι μπογιές στους σοφάδες τσέπωσαν οι εργολάβοι μερικά εκατ. Έλα όμως που δεν έμπαινε μέσα κανείς, γιατί μελέτες συνεχώς αποκάλυπταν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στατικότατος, με άλλα λόγια θα πλάκωναν τον κόσμο η ανικανότητα του υπουργού!Τότε, στο πάλκο, έκανε δεύτερη εμφάνιση ο «Αβραμο» περιτριγυρισμένος από την εκλεκτή κουστωδία του. Ταυτόχρονα με την άφιξη εργολάβοι ετοιμάζονταν για να παραλάβουν τη δεύτερη δόση της ανοργανωσιάς του «Ατσαλάκωτου».Άρχισαν λοιπόν να τοποθετούν τα σιδερώματα στα δοκάρια και μαζί άρχισαν να ακούγονται φωνές για την ασφάλεια του κτιρίου!Έφυγε ο Αβραμόπουλος από το υπουργείο Υγείας για άλλες επιτυχίες αφήνοντας ένα νοσοκομείο χάρβαλο και μια πόλη να στοιχηματίζει, όχι ποτέ θα γίνει, αλλά αν το κτίριο θα είναι στη θέση του με τον πρώτο σεισμό!

ΚΑΤΣΙΚΟΘΗΚΑΝ

Συνέντευξη πλυντήριο των ευθυνών της Νομαρχίας για τα εκατοντάδες ηλεκτρομαγνητικά "φουγάρα" κινητής τηλεφωνίας που φυτρώνουν μέρα πάρα μέρα ανεξέλεκτα στις ταράτσες των σπιτιών παρέθεσε ο Νομάρχης, Αχαίας Δ. Κατσικόπουλος, Αντινομάρχης, και Διευθυντής πολεοδομίας.
Με την γνωστή ρύση των τοπικών φορέων «δεν φταίμε εμείς αλλά όλοι οι άλλοι» άνοιξαν και έκλεισαν την κουβέντα επισφραγίζοντας ότι σε αυτήν την πόλη τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει… ωχ βρε αδελφέ, δεν υπάρχει και διάθεση.
Φεύγοντας δε, έδειξαν στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους την επιστολή που έστειλαν στον Πρωθυπουργό και στην υπουργό περιβάλλοντος γιατί θέλουν πολύ να χουν να το λένε!

22 Δεκ 2009

Ο Κυριακός το ‘σκασε

ξαμολήθηκαν οι Μητσοτακικοί να πιάσουν τον άπιστο, το κολοβό το φίδι. Ήταν συγκλονιστικά τα τελευταία λόγια της οικογένειας στο νεόκοπο Σαμαροπουλι, τον τυφλό γενίτσαρο: «αλλού τρως αλλού πίνεις αλλού πας και το δίνεις». Μελοποιήθηκαν οι στοίχοι, ράγισε η Γη με τον χωρισμό της Φαμίλιας πεσαν βουνά, για να δεις Θεσσαλονίκη σου βγαίνει το μάτι εν μέσω Αγιοκάμπου, Τίρναβου, Ελασσόνα...
Το τραγικότερο όλων βέβαια ήταν ότι ο Ιταλός μηχανικός που έχασε τη ζωή του από τόνους μπάζα αμέλιας, είχε ζητήσει εγγράφως να διακοπεί η κυκλοφορία στα Τέμπη, γιατί αν γίνει μια στραβή, ό,τι είναι να πέσει από εκεί θα πέσει. Αλλά εμείς, από τους σπαραγμούς και τους αλαλαγμούς του επίτιμου,δεν ακούσαμε τα προφητικά λόγια του εκλιπόντος μηχανικού, μας πήρε τα μυαλά η στενοκεφαλιά του Κυριάκου!

21 Δεκ 2009Εφιάλτης
Άρχισε να ξερνάει βατράχια ο ακατονόμαστος, αυτά ξέρετε που δεν μπορεί να χωνέψει η Ντόρα. Έκανε υποχωρήσεις το κορίτσι προκειμένου να πάρει το μαγαζί μέχρι και τον Αρούλη είπε Άρη(!) τον ασπάστηκε(!)μπλιαχ... Φτου βατράχι ο επίτιμος. Και δεν λέμε να πάρει άδεια από τον Μαρκόπουλο για να μιλήσει ο «εφιάλτης», όχι βέβαια, πόσο μάλλον όταν λέει και την αλήθεια. Αλήθεια δεν είναι ότι η οικονομία μας «πάει πάρα πολύ άσχημα».Γι αυτό η οικογένεια ψωνίζει από τη Ζήμενς που τους κάνει «φιλικές» τιμές. Και η Ντόρα πέντε χρόνια στη κυβέρνηση δούλεψε πολύ επάνω στη δήλωση του μπάρμπα φαμίλια. Συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου να νιώσει στο πετσί του ο Έλληνας την άσχημη οικονομία μας!