Σελίδες

29 Μαΐ 2010

Ο Ποπάυ δήμαρχος Α. Φούρας …Με δάνειο τα κάνει όλα!


Την Πέμπτη ο Δήμαρχος κάλεσε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο να ανακοινώσει ότι «στέγνωσε» από τα τέσσερα προηγούμενα δάνεια που έχει πάρει στη μόλις τρίχρονη θητεία του και να ψηφίσουν ζήτησε ένα ακόμα δάνειο 9,8 εκατ. Ευρω ... που τελικά έκλεισε στα 3 εκατ.(!!!) Εννέα σύμβουλοι της δημοτικής πλειοψηφίας την "έκαναν" λίγο πριν την ψηφοφορία για άλλα μέρη πιο ασφαλή, ενώ οι ανεξάρτητες δημοτικές σύμβουλοι Γωγώ Παπαντωνοπούλου και Άννα Σπηλιωτακάρα , ενέδωσαν στο λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα του Φούρα.
Πέρα από την αδιαμφισβήτητη γοητεία του και την πειθώ στις «ελεύθερες», ο Ανδρέας έχει κι άλλα κρυφά προσόντα, όπως αποκάλυψε ο Δημαράς.

Στη σύντομη παραμονή του στο Δήμο έχει χρεώσει τους δημότες με πενταπλάσιο ποσό από ότι οι προκάτοχοι του τα προηγούμενα σαράντα χρόνια!
Τέλος, εκείνο το βράδυ της αποφράδας πέμπτης έγινε λόγος και για τις υπέρογκες αποδοχές της ΔΕΥΑΠ, που διπλασιάστηκαν κατά την θητεία του Δημάρχου, για να φτάσουν το 2009 ορισμένοι τις επιλογής του να τσεπώνουν 14 μηνιάτικα των 6.000 ευρώ, δηλαδή καθαρά 84χιλιαρικα το χρόνο!!

26 Μαΐ 2010

Η Θεοδώρα Τζάκρη...ειναι αθώα!!!


Η Θεοδώρα Τζάκρη, αυτή η οποία διόρισε ένα χωριό συγγενής και συγχωριανούς, είναι αθώα είπε ο Γιώργος. Την κάλεσαν βεβαια (για τα μάτια του κόσμου) για διευκρινίσεις, αλλά οι εξηγήσεις που έδωσε κρίθηκαν επαρκείς. Σαν να λέμε τα κουκούλωσαν μάνι -μάνι σαν τις γάτες τα σκατά τους . Μόνο που η μπόχα μένει και μένει για πολύ και είναι πολλές, άλλες μικρότερες και άλλες μεγαλύτερες
Ο Χάρης Παμπούκης απεφάνθη ότι τα κολληταρια της "Πεφωτισμένης" Θεοδώρας είχαν τα μόρια τους εντάξει για την εισαγωγή στο μουσείο. Όπως άλλωστε και τα δικά μας μόρια είναι εντάξει έτοιμα από καιρό

για να τα εισάγουμε σε κάτι κωλόφαρδους πολιτικούς που βρίσκονται πάντα στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή αγκαζέ με τον κατάλληλο συγγενή -συγχωριανό - κουμπάρο! .

25 Μαΐ 2010

Ο Υιοί Σιουφα κάνουν επενδύσεις αγοράζοντας σπίτια στο κολωνάκι και τους δείχνουν με το δάχτυλο!


... Πήραν από τα μούτρα και τον πάτερα τους, όταν αυτός ο καλός ό κύριος επένδυε κάθε χρόνο 80 χιλιάρικα σε λουλούδια για στολισμό του γραφείου του στη βουλή .

Γι αυτό οι επενδύτες φεύγουν τρέχοντας απ αυτόν τον τόπο. Τους φτύνουν στα καλά καθούμενα .Πρόσφατο παράδειγμα ο Άρης Σπυλιωτόπουλος. Επένδυε ο ταλαίπωρος στα τζακούζια και αμέσως πέσανε όλοι επάνω του να τον φάνε… Είπα κι εγώ να κάνω μια πισίνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας μου σαν τον πρώην πρόεδρο της βουλής Σιουφα, άλλα μετά από τις αποκαλύψεις το ξανασκέφτομαι. Τρέμω … ! Αρνηθηκα να κανω και το παιδί μου υπάλληλο της βουλής !

Εννοείτε ότι απέρριψα το χλιδατο ταξίδι (12 χιλ ευρώ), δώρο του Ιδρύματος Ωνάση στη Σουίτα του «New York Palace» στη Ν. Υορκη. Α, πα, πα… με κάνουν πρωτοσέλιδο όπως τον Γερουλάνο!
Κι όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη να πιάσει τους δημοσιογράφους και να τους χτυπήσει κάτω σαν το χταπόδι που δεν αφήνουν τους σοβαρούς επενδυτές – πολιτικούς να κάνουν δουλείες στην Ελλάδα !

23 Μαΐ 2010

Στο δίδυμο (Φούρα , Κατσικόπουλου) αρέσει πολύ το φαίνεστε!


Στο δίδυμο (Φούρα , Κατσικόπουλου) αρέσει πολύ το φαίνεστε. Τραγουδιστάδες και τραγουδιστάδες διαρκώς παρελαύνουν, επίσημα τους υποδέχονται στο Δημαρχείο, γεύματα και με τους δυο. Πρόσφατα δε, έκαναν πίστα καρτ το κέντρο της πόλης για πάρτι τους … αμέσως μετά πλημμύρισαν το κέντρο με μηχανές harley Davidson… και δε συμμαζεύεται . φαύλος κύκλος. Σε μια πόλη τίγκα στην ανεργία οι ταγοί βγάζουν λόγο στην πλατεία με φόντο σελέμπριτι

και μας εύχονται καλή διασκέδαση.
Ποσό να διασκεδάσεις με δαύτους; Μπουχτίσαμε πια… Η πόλη παραμένει τελευταία στην ανάπτυξη δίχως ένα έργο να δώσει λίγη πνοή, έστω μια θέση εργασίας.