Σελίδες

25 Μαρ 2010

Ο Νίκος Πολύζος, του Παπανδρέου και της Ξενογιαννακοπούλου…


Ξαναήρθε Πάτρα. Ήθελε πολύ να κάνει το πρώτο του τεστ ως γενικός γραμματέας… Να δει αν θυμάται τι είπε και τι έκανε πριν περίπου από τρεις μήνες όταν είχε επισκεφτεί πάλι την πόλη μας .
Έφτασε φορώντας το ίδιο κοστούμι, τον καλωσόρισαν τα ίδια πρόσωπα, περπάτησε στο ίδιο ακριβώς χάρβαλο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Μπροστά στις κάμερες έκανε ακριβώς τα ίδια σχόλια , «πίεσε με όλες του τις δυνάμεις» τους εργολάβους να πάρουν τα χέρια τους, εγγυήθηκε την «απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου», διαβεβαίωσε τους Πατρινούς πως «γρήγορα θα έχουν επισκευασμένο το νοσοκομείο τους»… Χτύπησε φιλικά στην πλάτη τους παρατρεχάμενους, μαλάκωσε, αγρίεψε, χαμογέλασε … και έφυγε αφήνοντας πίσω του την ίδια απαράλλακτη κατάσταση… Άγρια κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι ασθενείς ξεχείλισαν τα κρεβάτια...


άρχισαν να βγαίνουν στους δρόμους (τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας…!) οι ορροί πάνε περίπατο κατά την παραλία του Ρίου, οι πάπιες ΄γιναν αγριόπαπιες...!
Να μας ξανάρθεις Νίκο μας να μας τα ξαναπείς όπως εσύ ξέρεις με το νι κα με το σίγμα. Φέρε και τους δικούς σου να καμαρώσουν το θυμητικό σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: