Σελίδες

16 Ιαν 2010

Τετράποδη λογική

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ναυάγησαν οι προσπάθειες της κυβέρνησης να πείσει τους αστυνομικούς να βγουν απ τα γραφεία, τις ντουλάπες… και να κάνουν περιπολίες στις γειτονιές. Φλασια!... θυμήθηκαν τα Γερμανικά σκυλιά ράτσας malinois τα οποία είχαν παραγγείλει το 2008. Τα έξι αυτά σκυλιά , σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, πάσχουν από προστάτη, έτσι, κάθε τρεις και λίγο οι αστυνομικοί θα βγάζουν τα καθαρόαιμα στη γειτονιά για κατούρημα.
Μοναδικό στόχο έχει, το παραπάνω πιλοτικό πρόγραμμα με την κωδική ονομασία « …την ανάγκη μου μέσα» να συνηθίσει ο κόσμος στην εικόνα του αστυνομικού με το σκυλάκι του, προκειμένου οι χιλιάδες αστυνομικοί- χαραμοφάηδες οι οποίοι βρίσκονται αραγμένοι στη φύλαξη προσώπων, να βγαίνουν πλέον ελευθέρα στους δρόμους με τα πεκινουά των κυριών τους, καλύπτοντας έτσι βασικές τους εργασιακές υποχρεώσεις, ικανοποιώντας παράλληλα την πάγια ανάγκη των πολιτών για περιπολίες και ταυτόχρονα, την ανάγκη των τετράποδων!

15 Ιαν 2010

Και μετά ήρθαν… οι ίδιοι.

Ένα φόρο την ημέρα! 100 μέρες ακριβότερα είναι τα σούπερ μάρκετ, η βενζίνη, τα τέλη κυκλοφορίας, μόνο οι μισθοί πείνας δεν κατάλαβαν τίποτα, αυτοί εκεί… χρόνια πίσω. Για ένα κιλό γαύρο θες κοντά 4.000 παλιές δραχμές(!)...τέλη κυκλοφορίας για το σαραβαλάκι σου πρέπει να ακουμπήσεις ένα μηνιάτικο (!!)… και πώς να φουμάρεις τον πόνο σου όταν κάθε τρεις και λίγο απειλεί ο Παπακωσταντινου ότι το τσιγάρο σου θα το πληρώσεις πολυ ακριβά, θα είναι το τελευταίο σου… φτηνό!
Στις 100 μέρες και μια, έκανε δηλώσεις ο Γιώργος. «Κάναμε λάθη».... Εμείς να δεις, εκατόν ένα και δυο... !

13 Ιαν 2010

Ξεδιάντροπα μέσα στα μούτρα μας

... το ανέκφραστο μουτράκι του Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντινου διάβασε τον επικήδειο, στις Φιλιππινέζες, τα Θηριώδη Τζιπ, τα σκάφη…!!!
Μα τι κάνεις; Του φώναξαν όλοι. Έχεις τρελαθεί τελείως ; Πας να ρίξεις τις φιλιππινεζες στη «Μαύρη εργασία», να βάλεις στον τάκο τα τζιπουροσκαφα, … αυτό είναι αδικία! Στους χαμηλόμισθους την τρέλα σου! Εκφράσου με τροπολογίες, καντους να μη δουν ποτέ λεφτά στα χέρια τους, μαύρη να γίνει η ζωή τους, να μη βρει καλοκαίρι τους ψιλικατζήδες, τους ελεύθερους επαγγελματίες η τέφρα τους, γκρι κομπολόι για τα ντέρτια σου...
Το παλικάρι κάθισε και σκέφτηκε… Έβαλε μυαλό… το επεξεργάστηκε το σενάριο. Ήδη η πολύ αναμενόμενη ρύθμιση των χρεών προς τις τράπεζες στρογγύλεψε τόσο που σχεδόν χάθηκε, το αφορολόγητο από 10.000 ευρώ έγινε 6.000…!

10 Ιαν 2010

Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Α. Σκαρμεας καθόρισε χθες

…τα βασικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων για τον πολυαναμενόμενο 11μελη Πατρινό Καρναβαλικό οργανισμό!!
Τα νέα μέλη να μην έχουν «πηδήξει από στενά κυκλώματα», να είναι μονογαμικοί, και γενικώς να πηδάνε λίγο … αδιάφορο αν οι γραμμές ζωής στις παλάμες τους είναι βαθιές η ρηχές. Να μην είναι σκουρόχρωμοι αλλά να φεγγοβολάνε σαν το καρναβάλι, το μάτια τους πολύχρωμα πυροτεχνήματα, όχι τύποι αυτάρεσκοι- νάρκισσοι, αλλά γήινοι... Χωρίς ζάχαρη να πίνουν το καφέ τους και να λιάζονται!!!
Ακόμη… τα μέλη που θα προσληφθούν να είναι, «αθόρυβα»(!!)… να μιλούν χαμηλοφώνως, να οδηγούν ποδήλατο, στο κινητό απαραίτητα δόνηση, θα προτιμηθούν οι γνωρίζοντες την νοηματική. Παπούτσι 43μισο.
Τέλος, να είναι «Προσωπικότητες συναινετικές», με κατάλευκα δόντια από πεντελικό μάρμαρο, χωρίς κουφάλες, χωρίς πιτυρίδα και τριχόπτωση, χαρακτηριστικά που προκαλούν «μιζέρια και άρνηση»!
Για περισσότερες πληροφορίες: Ενθάδε...!