Σελίδες

8 Μαΐ 2010

Ο Σαμαράς καθαρίζει το κόμμα...


Όμως το κάνει με πολύ αργούς ρυθμούς και αυτό μας κάνει πολύ μα παρά πολύ καχύποπτους για την έκβαση της υπόθεσης. Μια Ντόρα και ένας Παυλίδης δε λέω ήταν μεγάλες σκατουλες κολλημένες στα πόδια τους αλλά είναι και άλλοι πολλοί που ζέχνουν το ίδιο। Βεβαία ο Σαμαράς δίνει τον λόγο του ότι ήρθε η ώρα να φύγουν από το κόμμα όλα τα έρποντα σιχαμερά πολιτικά πλάσματα και η νέα ΝΔ να πάει πεντακάθαρη στις εκλογές। Εμείς γιατί να μη τον πιστέψουμε;...

Χάψαμε αδιαμαρτύρητα τις μπαρούφες του Γιώργου, ότι υπάρχουν λεφτά! Ε λοιπόν; Να μην μας ταΐσει με κάτι και τούτος;!

7 Μαΐ 2010

Ποιοι σε χτυπούν; Ποιος θα σε σώσει; Ένας αλλόκοτος πόλεμος .Ο πόλεμος της γενιάς μας.

Τρεις νεκροί. Ποιος τους σκότωσε; Να ένα αστυνομικό αίνιγμα που επιδέχεται ερμηνείες πολλές. Ένοχος οι αντεξουσιαστες. Η οι προβοκάτορες . Ένοχος η απουσία προβλεπτικότητας απέναντι σε ένα κοινωνικό Εγκέλαδο, ώριμο για θυελλώδη εκτόνωση από μυριάδες πιθανές εστίες. Ένοχος η ομοβροντία μέτρων, σαν ριπές εκτελεστικού αποσπάσματος έπειτα από μήνες παλινωδιών, αμφιταλαντεύσεων, αυτοδιαψεύσεων που δεν επέτρεπαν στην κοινωνία να κατανοήσει, να πειστεί να προετοιμαστεί να οργανωθεί...

Ένοχος η ροπή της χώρας στην εγωκεντρική παθητική συντηρητική, ναρκισσιστική και μισαλλόδοξη «ανάγνωση» της πραγματικότητας μονίμως από θέσεως θύματος και ποτέ με όρους συνενοχής η συνυπαιτιότητας. Ένοχος η τυφλή εκδικητική επιβολή της αγέλαστης οικονομοτεχνικής λογικής στην σουρεαλιστική σοφία του μεσογειακού «βλέπουμε» .Ένοχοι οι ξένοι. Ένοχοι εμείς. Ένοχοι όλοι. Θύματα τρείς. Τρείς ,χθές. Αύριο; Με ποιους είσαι; Ποιοι σε χτυπούν; Ποιος θα σε σώσει; Ένας αλλόκοτος πόλεμος .Ο πόλεμος της γενιάς μας.
Κ. Μάγνης-Εφημερίδα Πελοπόννησος

6 Μαΐ 2010

Το πραγματικό πρόσωπο του... Γιωργάκη!


.

Τρεις νεκροί στο ναό του χρήματος! Δεν ξέρω αν κλαίω, η μήπως τα δακρυγόνα;


Τρεις νεκροί στο ναό του χρήματος! Δεν ξέρω αν κλαίω, η μήπως τα δακρυγόνα;
Λίγο πιο εκεί στο παραδίπλα «μαγαζί» στο ναό της δημοκρατίας, οι πατέρες του έθνους δεν έχουν τι να πουν, ενός λεπτού σιγή ονομάζουν τη βουβαμάρα τους . Έτσι είναι αυτοί ,πάντα κάτι άλλο λένε από αυτό που πραγματικά σκέπτονται και κάνουν.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που δεν προσπαθήσαμε να τους καταλάβουμε. Όταν μας κοιτούσαν στα μάτια και έλεγαν έρχονται καλύτερες μέρες, στην πραγματικότητα δε το λεγαν σε εμάς αλλά στους εαυτούς τους στα παιδιά τους… στους ευρωπαίους - σωτήρες που δανείζονται με 3,5% και μας δανείζουν 7%, δεν μας κοιτούσαν στα μάτια, το μάτι έκλεινα στους κερδοσκόπους να μπουκάρουν...

Σίγουρα η βία των οικονομικών μέτρων δεν θα σταματήσει εδώ, τρεις νεκροί σήμερα ,χιλιάδες ζωντανοί νεκροί στη λίστα, χωρίς όνειρα για το μέλλον η ακόμα χειρότερα… χωρίς μέλλον για τα παιδιά τους.
Κλέφτες, φώναζε το πλήθος, φέρτε μας πίσω τη ζωή που μας κλέψατε! Έλα όμως που οι βουλευτές δεν μπορούν, δηλαδή δεν έχουν χρόνο. Μετά τη μεταπολίτευση έχουν πάρει εργολαβία, να κτίσουν μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα…!!!

5 Μαΐ 2010

3 Μαΐ 2010

Μια από τις βασικές δουλειές του νομάρχη Αχαίας Δ. Κατσιόπουλου είναι να βλέπει σκουπίδια!


Μια από τις βασικές δουλειές του νομάρχη Αχαίας Δ. Κατσιόπουλου είναι να βλέπει σκουπίδια σε παράνομες χωματερές. Άταφα ολοζώντανα να ρυπαίνουν το περιβάλλον και η λυματολάσπη (Ξερόλακκα) ελεύθερη τα τελευταία 8 χρόνια να κάνει τα μπάνια της στην θάλασσα …
Χόμπι του οι αυτοψίες γενικώς … μετά φυσικά από καταγγελίες πολιτών.
Γι αυτόν τον λόγο, έχει συστήσει ομάδα αυτοψιών η οποία διοργανώνει τις επιχείρησης. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά να μη λείψει τηλεοπτικό κανάλι και τα δελτία τύπου έτοιμα από νωρίς.
Μαύρο κοστούμι σκούρα γραβάτα και βλοσυρό ύφος, κάνουν τις δηλώσεις για άμεση λύση να φαίνονται πιο πειστικές στο γυαλί.
Και τώρα που με εντολή της υπουργού περιβάλλοντος Μπιρμπίλη .


θα κλείσουν οι σκουπιδότοποι… μια σύσκεψη με τον περιφερειάρχη είναι ότι ένα κι ένα, για τέλεια αρχή। Θα επακολουθήσουν αυτοψίες επί αυτοψιών συσκέψεις επί συσκέψεων με ολους τους φορείς, δελτία τύπου σορό-σκουπίδια, να ρυπαίνουν τα ΜΜΕ και οι χωρίς αδειοδότηση σκουπιδότοποι, εκεί, όπως τους ξέρεις τόσα χρόνια… !

.

2 Μαΐ 2010

Ο πρωθυπουργός που διαρκώς τραβαγε κόκκινες γραμμές και μετά έλεγε πάμε !




Ο πρωθυπουργός που διαρκώς τράβαγε κόκκινες γραμμές και μετά έλεγε πάμε ! Ο χτεσινός (υπάρχουν λεφτά)! Σήμερα επαίτης των Αγορών .
Ο μεγαλύτερος καταπατητής των δικαιωμάτων ενός ολοκλήρου λαού με το ψευδώνυμο σοσιαλιστής . Δεν θέλουμε να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά χάνοντας την ατομική μας αξιοπιστία στην αγορά. Σε ένα μόνο... .

είναι ειλικρινής .Δεν είναι στην εξουσία για την εξουσία. Είναι στην εξουσία για την προσφορά… στους κερδοσκόπους!.