Σελίδες

12 Μαρ 2010

Ο Στυλιανίδης και οι πρώην του!!

Οι επιχορηγήσεις στα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών μου θυμίζουν τις πρώην, που όταν χωρίσουν από τον σύζυγο φροντίζουν να εξασφαλίσουν μια καλή διατροφή!

Όπως και να ΄χει… σαφώς τα ιδρύματα επιτελούν κοινωνικό έργο και εγώ ξέρω ότι είναι σημαντικό μιας και ..... δίνουν αίγλη στα χρήματα μας . Είναι αλλιώς εμείς οι άγρια φορολογούμενοι Έλληνες να χρηματοδοτούμε το ίδρυμα Παπανδρέου, του Σημίτη, του Μητσοτάκη(!!) ακούγεται κάπως, ανεβαίνει ρε παιδί μου το στάτους μας . Και αλλιώς να τα δίνουμε στους μισθούς μιας δασκαλίτσας σε ένα πουρναροχωρι, η οποία κάθεται και ξεστραβώνει κάτι βλαχάκια …! Ε; Δε λέει!
Ο Στυλιανίδης είναι μεγαλομαφία…
το ΄πιασε το νόημα πενταπλασίασε τις επιχορηγήσεις, έδωσε λεφτά με το τσουβάλι στα ρημαδιακά των πρώην!! Αυτό το αγόρι με τα χλιδάτα ταξίδια στο εξωτερικό απέδειξε ότι δεν ήξερε μόνο να τρώει το δημόσιο χρήμα, (τα νόμιμα μη φαντάζεστε ) αλλά και σωστά να το μοιράζει...!

8 Μαρ 2010

Το Μονοπώλιο (ΚΤΕΛ) καλά κρατά και μας… δαγκώνει!

-Ένα Πράσινο εισιτήριο των 90 λεπτών παρακαλώ
-Έχω μόνο του 1 ευρώ…. το ίδιο κάνει.
- Πως κάνει το ίδιο, αυτό είναι δέκα λεπτά ακριβότερο… και κίτρινο!
-Σιγά για 10 λεπτά παραπάνω κάνεις έτσι!
-Δε κάνω τίποτα. Απλώς περιγράφω τη διαφορά ανάμεσα στα δυο…
Μα καλά…! Δεν είσαστε υποχρεωμένοι να έχετε και πράσινα εισιτήρια μαζί με τ άλλα
- Βεβαίως… όταν τα έχω μαζί τα βάζω…!
Άφαντα τα πράσινα (φθηνότερα) εισιτήρια του ΚΤΕΛ στην Πάτρα,

Παραμάγαζα δεκάλεπτων τα εκδοτήρια, πληρώνεις με το έτσι θέλω ακριβότερα τη διαδρομή. Δεκάλεπτα, χωρίς να σε πηγαίνουν πουθενά!!!

7 Μαρ 2010

Όταν ο Γιώργος δεν είναι εδώ … (είναι στη Γερμανία)


Δέκα μήνες έφαγε στα αυτιά ο Δ. Κατσικόπουλος, διότι την ώρα που εργολάβος έφτανε την πολυκατοικία του κοντά στον ουρανό, προσθέτοντας αυθαίρετα ορόφους, ο Νομάρχης Αχαΐας τελούσε στο ακέραιο τα καθήκοντα του και δεν είχε χρόνο να επιβλέπει τα μπετα.
Βέβαια μετά την απόφαση του δικαστηρίου για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση (!!!) δε του πέσανε τ αυτιά, ούτε εμπλοκή στην ακοή του έπαθε, γιατί απ΄ ότι ο ίδιος λέει, ακούει σίγουρες φωνές του Γιώργου
που τον καλούν να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα του, αναβαθμισμένος μάλιστα σε υπέρ Νομάρχη- Περιφερειάρχη…!!!…!!! Τι να κάνουμε έτσι είναι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα! Δέκα μήνες φυλακή είναι παράσημο, ενώ στην Ευρώπη σε κάνουν… άσημο!