Σελίδες

27 Μαρ 2010

Ητανε δυο ήτανε τρεις ήτανε χίλιοι δεκατρείς!


Ο Παπανδρέου ο Γιώργος, ο Σαμαρας ο Αντώνης, ο Καραμανλής ο Κώσταντίνος, ο Καρατζαφέρης, ο Τσιπρας, η Παπαρήγα … Τα παιδιά και οι γυναίκες των πολιτικών, προνομιούχοι υπάλληλοι της βουλής...O Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος πρότεινε δημόσια τη δημιουργία ταμείου στήριξης της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους της χώρας. «Λογαριασμό Αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους» με κωδικό « Φέρτε πίσω κορόιδα Έλληνες, τα λεφτά που κλέψαμε» στον οποίο...


μπορούν πλέον όλοι οι πολίτες που κάνουν δυο και τρεις δουλειές για να τα φέρουν βόλτα, να καταθέτουν στο σύστημα, από τους τρεις μισθούς τον... μακρύτερο!

26 Μαρ 2010

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Πάτρα των… επισήμων!


Έπεσε βόμβα στην εξέδρα των επισήμων στην Πάτρα και τα σκυλιά το ΄βαλαν στα πόδια …κατά κει, να μυρίσουν τα ίχνη των τρομοκρατών.
Όμως τα ίχνη αποδείχθηκαν φάρσα και τα σκυλιά κάθισαν ήσυχα –ήσυχα να παρακολουθήσουν τα σχολεία, να πάρουν μάτι...

στα τρομολάγνα μίνι των κοριτσιών!

25 Μαρ 2010

Ο Νίκος Πολύζος, του Παπανδρέου και της Ξενογιαννακοπούλου…


Ξαναήρθε Πάτρα. Ήθελε πολύ να κάνει το πρώτο του τεστ ως γενικός γραμματέας… Να δει αν θυμάται τι είπε και τι έκανε πριν περίπου από τρεις μήνες όταν είχε επισκεφτεί πάλι την πόλη μας .
Έφτασε φορώντας το ίδιο κοστούμι, τον καλωσόρισαν τα ίδια πρόσωπα, περπάτησε στο ίδιο ακριβώς χάρβαλο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Μπροστά στις κάμερες έκανε ακριβώς τα ίδια σχόλια , «πίεσε με όλες του τις δυνάμεις» τους εργολάβους να πάρουν τα χέρια τους, εγγυήθηκε την «απρόσκοπτη χρηματοδότηση του έργου», διαβεβαίωσε τους Πατρινούς πως «γρήγορα θα έχουν επισκευασμένο το νοσοκομείο τους»… Χτύπησε φιλικά στην πλάτη τους παρατρεχάμενους, μαλάκωσε, αγρίεψε, χαμογέλασε … και έφυγε αφήνοντας πίσω του την ίδια απαράλλακτη κατάσταση… Άγρια κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου. Οι ασθενείς ξεχείλισαν τα κρεβάτια...


άρχισαν να βγαίνουν στους δρόμους (τώρα που καλοκαιριάζει κιόλας…!) οι ορροί πάνε περίπατο κατά την παραλία του Ρίου, οι πάπιες ΄γιναν αγριόπαπιες...!
Να μας ξανάρθεις Νίκο μας να μας τα ξαναπείς όπως εσύ ξέρεις με το νι κα με το σίγμα. Φέρε και τους δικούς σου να καμαρώσουν το θυμητικό σου!

Η Ξενογιαννακοπούλου σε...φόρμα



23 Μαρ 2010

H αυτοκαθαρση μόλις τελείωσε!!!




Εντάξει είπαμε αυτοκάθαρση αλλά,
coul βρε πρόεδρε…! Πιες κανα νερό,
μέρα που ΄ναι!

21 Μαρ 2010

Γράψτα σε ΄μας τα χρέη του Φούρα!


Εμείς οι πατρινοί δεν έχουμε δουλειά να κάνουμε (η Πάτρα είναι από τις πρώτες πόλης σε ανεργία στην Ελλάδα) και καθόμαστε όλη μέρα να μετράμε πόσα δάνεια πήρε ο Φούρας… στα τρία του, χρόνια που βρίσκεται στο Δημαρχείο.
Αυτός θα φύγει μετά το σύντομο πέρασμα από την πόλη, στην Αθήνα έχει τη μόνιμη κατοικία του…! Κι εμείς θα μείνουμε πίσω να ακουμπάμε κάθε μήνα τις δόσεις των δανείων του.
Ωστόσο εντύπωση μας έκανε η άμεση αντίδραση των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΠ στο νέο δάνειο του Φούρα 9,8 εκατ. Ευρώ. Αναρωτιόμαστε...

πως είναι δυνατόν να κάνουν στάση εργασίας να κατεβάσουν τα ρολά της υπηρεσίας να πουν όχι στο νέο «Φέσι-Φουρα». Είναι απίστευτο ! Υπάρχουν λοιπόν πατρινοί που αντιδρούν και μάλιστα μαζικά…! Μα που στο διάβολο βρήκαν τα αντανακλαστικά!!!