Σελίδες

15 Οκτ 2010

Σε αυτές τις εκλογές θα χυθεί πολυ... νερό στο αυλάκι!!!

φωτ. Αnna kournikova

Φάτσα στη πλατεία Γεωργίου εκεί που στρίβει η Κορίνθου και στο κάτω μέρος της πλατείας στέκεται ο Κατσικόπουλος!.

Μια αψίδα ίσα με το μπόι του μόνο το κεφάλι του , γύψινο μαλλί από το ζελέ και χαμόγελο Τζοκόντας , κάνει Add στους περαστούς.

Εντάξει εδώ μπορεί να έκανε επικοινωνιακό λάθος ο ήρωας μας φλομώνοντας την πλατεία με κεφάλια τυρί! Αλλά το κομμάτι έφτιαξε ένα ψηφοδέλτιο μούρλια! Νοικοκύρης σου λέω το άτολμο !...

Μάζεψε ότι άχρηστο -πεταμένο υλικό βρήκε από το δήμο έφερα σκαρταδούρα από την Νομαρχία και έφτιαξε μια παράγκα όνειροοο.
Οι Πατρινοί πρόθυμα θα σταυρώσουν… στην πλατεία Γεωργίου δίπλα στα κεφάλια τυρί του Κατσικόπουλου τα άχρηστα κομματόσκυλα που δεν έδωσαν και δεν μπορούν να δώσουν το παραμικρό στην πόλη. Το μόνο που ξέρουν καλά είναι να της κλέβουν (ανανεώνουν
το λένε αυτοί ) …τετραετίες

12 Οκτ 2010

...Στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Σταθόπουλου


Ο κόσμος πολύς μιλούσε ακατάπαυτα, χαιρετούσε πάσχιζε απεγνωσμένα να δώσει ζεστασιά στο παγερό κτίριο φάντασμα στην «αγορά του Αργύρη».
Αφορμή γι΄ αυτόν το ξεσηκωμό στάθηκε το βιβλίο του Τάσου Σταθόπουλου. Ομιλητές Αντώνης Σκιαδας , Ανδρέας Φούρας ,και Ανδρέας Μιχαλόπουλος.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Φούρας, κάνοντας αναδρομή με κλεμμένα από το βιβλίο λόγια, για να καταλήξει ότι το κτίριο φάντασμα (μπρρρρ) που στέκεται καταραμένο...


άψυχο(…) χωρίς παρόν και μέλλον είναι το μοναδικό παιδί της τετράχρονης σχέσης του με το Δήμο!!!
Την εκδήλωση έκλεισε πάλι ο Φούρας, όχι για το βιβλίο, αλλά για να απαντήσει (ψελλίσει)στις δολοφονικές μπαλοθιές του Σκιαδά για την πλήρη εγκατάλειψη και δολοφονική αδιαφορία του δήμου για την ιστορία αυτής της πόλης. Ο Σκιαδάς μίλησε με ανατριχιαστικά γεγονότα για πολτοποιημένα πολύτιμα αρχεία (Τόφαλος, Λαδόπουλος κλπ),πεταμένα αρχεία του καρνάβαλου( αυτό δεν αφορά τον Αλέξη Σκαρμέα ,αυτός ετάχθη για φρου φρου και αρώματα) .
Δεν ήταν καλό Τάσο που κάλεσες την πολιτική παρακμή της πόλης. Να καλούσες την αθλητική κοινότητα, τα σχολεία, φωτισμένα μυαλά και να κρέμαγες πλεξούδες από σκόρδα μη τυχόν και μπουν οι σκιές της πόλης που λοιδορούν, στραγγαλίζουν κάθε λαμπερό με τις παλαιομοδίτικες γραβάτες τους.

11 Οκτ 2010

Στο μυάλο του Μπέκιρη(...)


Πολύ το χάρηκα το δελτίο τύπου του Μιχάλη Μπεκίρη που έφτασε στον υπολογιστή μου. Ο Αχαιός πολιτικός μιλά έξω από τα δόντια περιγράφει την πολιτική κατάσταση ακριβώς όπως έχει. Μιλά για ακυβερνησία. Μπανίζει την ελληνική κυβέρνηση χωρίς στρατηγική, στόχους και οράματα. Περιγράφει με λεπτομέρεια τις χοντρές μαλακίες του Γιωργάκη Γιώργου –Παπανδρέου και απορεί πως είναι δυνατόν να μη βλέπουν αυτό που αυτός βλέπει καθαρά. Πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη, στην στήριξη του μικρομεσαίου επιχειρηματία, των μισθωτών και των συνταξιούχων για να αρχίσει να κινείται και πάλι η οικονομία.
Ότι ακριβώς έκανε ο Καραμανλής στα χρόνια του στην κυβέρνηση. Μέρα παρά
...

μέρα παράγγελνε στο Μπαϊραχτάρη διπλό πιτόγυρο δίνοντας έτσι έμφαση στην ανάπτυξη. Κοκορέτσι, σπληνάντερο σαλάτες, ποικιλία τυριών, μπύρες, ταψιού σαγανάκι, στήριξη στο μικρομεσαίο επιχειρηματία και φεύγοντας γερό φιλοδώρημα στο μισθωτό γκαρσόνι- συνταξιούχο.
Σου λέω ξελαμπικάρισε το μυαλό του Μιχαλακι μακριά από την εξουσία και τα είδε όλα… το κατάλληλο μείγμα οικονομικής πολιτικής και πολιτικών που ταιριάζουν στην Ελλάδα.