Σελίδες

11 Οκτ 2010

Στο μυάλο του Μπέκιρη(...)


Πολύ το χάρηκα το δελτίο τύπου του Μιχάλη Μπεκίρη που έφτασε στον υπολογιστή μου. Ο Αχαιός πολιτικός μιλά έξω από τα δόντια περιγράφει την πολιτική κατάσταση ακριβώς όπως έχει. Μιλά για ακυβερνησία. Μπανίζει την ελληνική κυβέρνηση χωρίς στρατηγική, στόχους και οράματα. Περιγράφει με λεπτομέρεια τις χοντρές μαλακίες του Γιωργάκη Γιώργου –Παπανδρέου και απορεί πως είναι δυνατόν να μη βλέπουν αυτό που αυτός βλέπει καθαρά. Πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη, στην στήριξη του μικρομεσαίου επιχειρηματία, των μισθωτών και των συνταξιούχων για να αρχίσει να κινείται και πάλι η οικονομία.
Ότι ακριβώς έκανε ο Καραμανλής στα χρόνια του στην κυβέρνηση. Μέρα παρά
...

μέρα παράγγελνε στο Μπαϊραχτάρη διπλό πιτόγυρο δίνοντας έτσι έμφαση στην ανάπτυξη. Κοκορέτσι, σπληνάντερο σαλάτες, ποικιλία τυριών, μπύρες, ταψιού σαγανάκι, στήριξη στο μικρομεσαίο επιχειρηματία και φεύγοντας γερό φιλοδώρημα στο μισθωτό γκαρσόνι- συνταξιούχο.
Σου λέω ξελαμπικάρισε το μυαλό του Μιχαλακι μακριά από την εξουσία και τα είδε όλα… το κατάλληλο μείγμα οικονομικής πολιτικής και πολιτικών που ταιριάζουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: