Σελίδες

6 Μαρ 2010

Ποιας εταιρείας γιαούρτια τρώει ο Πρόεδρος;


Μετά το εξιτήριο του πρόεδρου της ΓΣΕΕ Γ. Γ. Παναγοπουλου και την πλήρη αποκατάσταση των θεσμών σε αυτόν τον τόπο, οι γιαουρτοπαραγωγοι πήγαν στο γραφείο του, μπας και εκμαιεύσουν την πραγματική αλήθεια. Ποιας εταιρείας γιαούρτια τρώει ο Πρόεδρος .
Ο εργατοπατέρας τους υποδέχθηκε όρθιος στην πόρτα του γραφείου του, ντυμένος με τα ρούχα της δουλειάς . Ξεκούμπωτο πουκάμισο μ έξω το αριστερό βυζί.
-Δέχθηκα επίθεση (τους πήρε από τα μούτρα) τη στιγμή που πάλευα για τα δίκια των εργαζομένων, σύμφωνα με τις εντολές του (ΠΑΣΟΚ)κόμματός μου. Να κάνουν όλοι την πάπια και να ρουφήξουν (το αυγό τους) τα μέτρα...,

προσπαθούσα με πολλούς τρόπους να τους πω, και ΄κείνη τη στιγμή μου σκάει μια γιαούρτι. Ακολούθησαν μπουνιές, κλωτσιές, φτυσιές και φεύγοντας υποβασταζόμενος από την κούραση της μέρας και τον αγώνα που δίνω καθημερινά, με λουσε ένα κρύο Ζαγόρι… αν θυμάμαι καλά, το πλήθος ήταν αλλοδαποί, μιλούσαν όλοι… « Γαλλικά»! Όσο για την γιαούρτη που με ρωτάτε… Όλες τις τρώω!

5 Μαρ 2010

O Κανάκης «ο μπίλιας» και το βρακι της Τζούλιας!


Είπε στο Γιωργάκη ένας μεροκαματιάρης του μόχθου ότι του δίνει το μισθό του για την πατρίδα και αυτός νόμιζε ότι όλοι οι μεροκαματιάρηδες είναι το ίδιο μαλάκες και μας πήρε το μισθό.
Βρε καλά κάνει η Τζούλια και το ρίξε στο γ….. Σου λέει η κοπελιά. Κι εγώ μεροκαματιάρισα είμαι του… βόγκου, αλλά δε θα κάτσω εγώ για ένα μισθό θα με γ…. κάθε μέρα η εφορία. Τον παίρνω λοιπόν μια φορά οn κάμερα,


κυκλοφορώ στη συνέχεια τα γλέντια μου σε DVD και τους γ…. όλα τα εικοσαευρα.
Ωστόσο στην αναμπουμπούλα ο Κανάκης «ο μπίλιας» χαίρεται και σπαρταριστά γελά...! Πήρε μάτι το παλικάρι ποιος πηδάει ποιον και με το γνωστό ύφος, άσε ρε το κατέχω, πήγε με το βρακί της Τζούλιας στην τηλεόραση εκλιπαρώντας να τον χώσουν μέσα...

1 Μαρ 2010

Οι Αχαιοί πολιτικοί μισούν πολύ τον αθλητισμό

...μπορώ να πω ότι τον σιχαίνονται κιόλας. Έχουν όμως μεγάλη αδυναμία στις πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες των αθλητικών συλλόγων και γι αυτό κάθε χρόνο συνωστίζονται στα μπροστινά καθίσματα, περιμένοντας καρτερικά το κομμάτι τους.
Η Πάτρα όπως όλοι ξέρουμε, δεν έχει δυο τεράστια σκεπαστά κολυμβητήρια όπως ο Βόλος, στον οποίο ολοκληρώθηκε μόλις χθες το πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, γιατί οι πολιτικοί εκτός από τη γενικότερη αντιπάθεια προς την αθλούμενη νεολαία, απεχθάνονται σαν τις γάτες και το νερό… και καθόλου δε γουστάρουν πισινές μέσα στα πόδια τους.
Έτσι όπως είναι φυσικό πολύ αντιπαθούν τις κολυμβήτριες Νορα Δράκου και Κριστελ Βουρνα οι οποίες φέρνουν κάθε λίγο και λιγάκι, μεγάλες -πρωτόγνωρες διακρίσεις την πόλη μας (πανευρωπαϊκές , μεσογειακές πρωτιές και πανελλήνια ρεκόρ)!
Μόλις χθες η 18χρονη Νορα Δράκου στο Βόλο πήρε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών της Βουδαπέστης πετυχαίνονται πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών


και την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπης 28,89, με δεύτερη την Ισπανίδα Μερτσέντες Περίς με 28,93.
Βέβαια μην τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς. Και το σωμάτιο τους ο ΝΟΠατρων αφημένες στην τύχη τους τις έχει. Ούτε για τα βασικά συγχαρητήρια δε παίρνουν τηλέφωνο τα κορίτσια, όπως άλλωστε και οι Αχαιοί πολιτικοί. Όσο για οικονομική στήριξη...Ε! αυτός είναι ο λόγος που έμαθαν τόσο καλά όλοι τους να σφυρίζουν αδιάφορα!!!