Σελίδες

1 Μαρ 2010

Οι Αχαιοί πολιτικοί μισούν πολύ τον αθλητισμό

...μπορώ να πω ότι τον σιχαίνονται κιόλας. Έχουν όμως μεγάλη αδυναμία στις πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες των αθλητικών συλλόγων και γι αυτό κάθε χρόνο συνωστίζονται στα μπροστινά καθίσματα, περιμένοντας καρτερικά το κομμάτι τους.
Η Πάτρα όπως όλοι ξέρουμε, δεν έχει δυο τεράστια σκεπαστά κολυμβητήρια όπως ο Βόλος, στον οποίο ολοκληρώθηκε μόλις χθες το πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, γιατί οι πολιτικοί εκτός από τη γενικότερη αντιπάθεια προς την αθλούμενη νεολαία, απεχθάνονται σαν τις γάτες και το νερό… και καθόλου δε γουστάρουν πισινές μέσα στα πόδια τους.
Έτσι όπως είναι φυσικό πολύ αντιπαθούν τις κολυμβήτριες Νορα Δράκου και Κριστελ Βουρνα οι οποίες φέρνουν κάθε λίγο και λιγάκι, μεγάλες -πρωτόγνωρες διακρίσεις την πόλη μας (πανευρωπαϊκές , μεσογειακές πρωτιές και πανελλήνια ρεκόρ)!
Μόλις χθες η 18χρονη Νορα Δράκου στο Βόλο πήρε το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό ανδρών γυναικών της Βουδαπέστης πετυχαίνονται πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών


και την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπης 28,89, με δεύτερη την Ισπανίδα Μερτσέντες Περίς με 28,93.
Βέβαια μην τα ρίχνουμε όλα στους πολιτικούς. Και το σωμάτιο τους ο ΝΟΠατρων αφημένες στην τύχη τους τις έχει. Ούτε για τα βασικά συγχαρητήρια δε παίρνουν τηλέφωνο τα κορίτσια, όπως άλλωστε και οι Αχαιοί πολιτικοί. Όσο για οικονομική στήριξη...Ε! αυτός είναι ο λόγος που έμαθαν τόσο καλά όλοι τους να σφυρίζουν αδιάφορα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: