Σελίδες

20 Μαρ 2010

Τα original, βραβεία του περιοδικού «Happy week" με δυο λόγια!



Η επανεκλογή στο βουλευτικό αξίωμα καθώς και η εκλογή στα… γεράματα, με καμία δεν είναι λόγος για βράβευση. Τελεία και παύλα. Τα προτεινόμενα πρόσωπα στην πολιτική πρέπει να έχουν υλοποιήσει συγκεκριμένο έργο σε αυτή την ρημαδοπόλη την Πάτρα και όχι έργα με… υποσχετική (που λέγαμε στο στρατό)! Αν όχι; Τραβάμε γραμμή και πάμε παρακάτω.
Τα κουκιά να προσμετρούνται ενώπιον τετραμελής επιτροπής (τα ονόματα φυσικά να ανακοινώνονται) της οποίας το ένα τουλάχιστον μέλος, να μην είναι ποτέ το ίδιο.
Όσο καλή και Αγία Ελένη είναι η Διευθύντρια του περιοδικού Ντακου…

… δεν κάνει για τρεις! Και τέλος... Έτη φωτός μακριά από τη Ραγιου που με το «άνετο» της στιλ … χαλάει βραδιές.
Χωρίς αυτά τα ελάχιστα βασικά, οι δίμετρες που φέρνει κάθε χρόνο ο Γιώργος Νταβλας … όλο και πιο κόντες θα φαίνονται!

18 Μαρ 2010

Ο Πρύτανης Πατρών Σταύρος Κουμπιάς… Φτιάχνει μαντρί!


Ο φοβικούλης Σταύρος είναι πολύ τακτικός, θέλει τα πράγματα του να ΄ναι πάντα στη θέση τους, θέλει να προφυλάξει απ τα κλεφτρόνια το… συρραπτικό του γραφείου του! Γι αυτόν τον λόγο έχει κάτι εβδομάδες που σκάβει τα λοφάκια, φυτεύει πασσάλους , απλώνει συρματοπλέγματα... πέριξ του πανεπιστημίου!
Ο Κουμπιάς βέβαια έχει βρει το κουμπί του νόμου και πατάει σταθερά με την μπότα του κατακτητή. Βασικός του στόχος ειναι
να κλείσει τους δρόμους που περνούν από το πανεπιστήμιο(!!) κόβοντας έτσι στα δυο μια ολόκληρη περιοχή, ταλαιπωρώντας απίστευτα τους κατοίκους με τις… ιδιοτροπίες του!!

16 Μαρ 2010

Τα βραβεία του Πατρινού περιοδικού Happy week

Στην είσοδο αστραφτερά φλας γίνονται κομμάτια επάνω στο κόκκινο φόντο με τα λογότυπα του περιοδικού Happy… Oι καλεσμένοι με επίσημο ένδυμα σύμφωνα με την βολική καφέ πρόσκληση και … τα χαμόγελα διάσπαρτα παντού, ορατά όσο πιο μακριά γίνεται.
Το Happy Faces Awards είναι πια θεσμός για την πόλη της Πάτρας γι αυτόν τον λογο οι διοργανωτές δε σηκώνουν λάθη στην καθόλα αδιάβλητη διαδικτυακή ψηφοφορία
Πράγμα που αποδεικνύεται από την αυστηρή τελική επιλογή των προσώπων Γιατί ποιος δεν συμφωνεί ότι ο κόσμος τάραξε τα mail προκειμένου να πάρει το βραβείο του επιχειρηματία της χρονιάς ο Φοίβος Καρακίτσος, για την λειτουργία ενός σούπερ μάρκετ στο έβγα της πόλης(…!). Τώρα αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί για τα ξεκάθαρα- διαφανή αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, είναι ώρα να το κάνετε με την περίπτωση


του βραβευμένου πολίτικου της βραδιάς Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλου! Πήρε το τιμημένο επειδή βγήκε για πρώτη φορά βουλευτής (...)! Όσο για τις περιπτώσεις των επίσης βραβευμένων δημοσιογράφων που έτυχε να δουλεύουν όλοι στο τηλεοπτικό κανάλι Πάτρα TV, μέγα χορηγό της εκδήλωσης και συγχρόνως είχε την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη… Ε καλά, αυτό ήταν καθαρά… Θέμα τύχης!

15 Μαρ 2010

Το δημόσιο είναι μεγάλη της γιάφκας σχολή

... εκεί μέσα δίνουν ραντεβού και πίνουν τον καφέ τους κάθε καρυδιάς καρύδι.
Τώρα όμως με το ΠΑΣΟΚ και κάτω από το άγρυπνο μάτι του Καστανίδη σφίγγουν οι κωλοι. Οι προϋποθέσεις για διορισμό γίνονται πλέον πολύ αυστηρές...
Στο εξής, μόρια θα παίρνουν μόνο αυτοί που έχουν φάει 18 μήνες φυλακή για απόπειρα ληστείας από κοινού (αν έχεις και ατομική, ληστεία, θα μετρήσει θετικά στη σύνταξη σου). Mε αδικήματα: Ψευδείς βεβαιώσεις, πλαστογραφίες, συκοφαντική δυσφήμηση… γίνεσαι αμέσως τμηματάρχης σε υπουργείο της αρεσκείας σου. Με αδικήμτα: Οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπές,


διορίζεσαι χωρίς εξετάσεις … είσαι ο ανθρώπος τους!
Ακόμα. Αν έχεις κλέψει ζώα αυτομάτως παίρνεις θέση υπαλλήλου στη βουλή. Θα έχεις μισθό βασιλιά (!), θα κάθεσαι σα ζώο όλο το οκτάωρο στην καρέκλα και θα σου κάνει αέρα με τον 16ο μισθό ο Πετσάλνικος!

14 Μαρ 2010

Κατσικόπουλος. Η αλεπού και το κριαρι...μαζί!


"Κάποιοι εκλεγμένοι με πολεμούν"
(έτσι στο αόριστο;) ειπε ο Νομάρχης...
άλλα εγώ δε θα πω το ονόματα
τους γιατί είμαι κότα η μάλλον αλεπού
όχι- όχι κριάρι…
Τώρα που το θυμήθηκα καλύτερα να σας
πω "τον μύθο με την αλεπού και το κριάρι"
να ξεμπερδεύομαι!

Εμείς όμως ξέρουμε, δεν μπερδευόμαστε,
ποιοι ακριβώς τον πολεμούν… οι τύψεις του,
για το ανύπαρκτο έργο που αφήνει πίσω του, αυτές τον πιλατεύουν!