Σελίδες

3 Απρ 2010

Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φουρας ο Νομάρχης Αχαΐας Δ. Κατσικοπουλος μπαζώνουν τον υδροβιότοπο της Αγυιάς στο όνομα δήθεν της Harley Davinson!



Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φουρας ο Νομάρχης Αχαΐας Δ. Κατσικοπουλος ο Πρώην και ο νυν Περιφερειάρχης μπαζώνουν τον αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς στο όνομα δήθεν της Harley Davinson!
Στην πραγματικότητα όμως επιδιώκουν προβολή χωρίς αιδώ . Εδώ στη Πάτρα τα τρωκτικά της εξουσίας, σκυλεύουν ότι εξαργυρώνεται σε ψήφο, ακόμα και το φυσικό περιβάλλον ! Όλα στο βωμό της αδηφάγας προβολής, βατραχοπόδαρα να γίνουν στο τραπέζι τους οι φυσικοί κάτοικοι του υδροβιότοπου!
Αυτό το μοναδικό, αναλλοίωτο στο χρόνο φυσικό περιβάλλον, δε τους λέει τίποτα, γιατί απλά δεν έχουν λόγο ν ανοίξουν κάμερες.
Οι καλαμιώνες δεν είναι δα τόπος για να κρεμάσουν το ιστορικό όνομα τους. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που πολλές φορές επιχείρησαν να βάλουν χέρι στην ηρεμία της φύσης, να το «αναπλάσουν»-εξαφανίσουν κι αυτό, όπως έκαναν με το πράσινο στην περιοχή μας. Όπως μερίμνησαν για την ρύπανση της ατμόσφαιρας , την ρύπανση της θάλασσας,


τα σκουπίδια της περιοχής, όπως κάνουν …Το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε;! Θα επιτρέψουμε σε μια παρέα επικινδύνων επαγγελματιών πολιτικών να συνεχίζει να βάζει ανεξέλικτα , χοντρό χέρι στο … περιβάλλον μας!!!

2 Απρ 2010

Από τέστ θα περάσει τους υπουργούς της Κυβέρνησης ο Θ. Πάγκαλος




... είναι επιβεβλημένο για να αποφασίσει την παραπέρα πορεία τους στην κυβέρνηση.
Τις πρώτες τέσσερις μέρες της εβδομάδας που είναι κλειστά τα μπουζούκια, ο Θόδωρος απ τα Ίμια, θα καλεί τους υπουργούς στη βίλα του να το παρακολουθήσουν πόσο καλά ξέρει να τρώει τον σκασμό. Στη συνέχεια θα κάθεται επάνω τους και όποιος καταφέρει να μετρήσει ως το 10, παίρνει παράτα άλλες 100 μέρες στο υπουργείο του.
Βέβαια οι εξεταζόμενοι υπογράφουν χαρτί,

πως ό,τι και να συμβεί, καμία ευθύνη δε φέρει ο χοντρόπετσος γιατί… έτσι γεννήθηκε.
Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να μη φαίνεται σοβαρό τεστ για μια φιλόδοξη κυβέρνηση όπως είναι το ΠΑΣΟΚοδάνειο.… Αν όμως του αρέσει το φρικασέ, το στιφάδο, η βραστή γίδα… μπορεί ο αντιπρόεδρος να σκάσει!

31 Μαρ 2010

Η τυφλή βία... στο πρόσωπο της μικρής Αφγανής!



Ο Υπουργός προστασίας του πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδης δεν έχανε το μάτια του από τις πρωινές εφημερίδες χαρούμενος κοιτούσε την ακλόνητη δημοτικότητα του ... Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα τα τυφλά χτυπήματα των τρομοκρατών δεν τον αγγίζουν, ο τύπος τα χει πια γραμμένα στα… μονόστηλα!
Για μια στιγμή χάθηκε τον παρέσυρε αλλού το Άστρο του, κοίταξε για λίγο το γήινο χρώμα του καφενείου της βουλής ρούφηξε μια ακόμα γουλιά εσπρέσο για να...


συνέλθει. Ένιωθε καλά, σίγουρος όσο ποτέ άλλοτε ότι η εγκληματικότητα, από λεπτό σε λεπτό θα πάρει τέλος. Οι γιατροί της Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς θα εντοπίσουν και το τελευταίο απομεινάρι ωμής βίας στο βολβό της αθώας μικρής Αφγανής Φερτσέ!!

30 Μαρ 2010

Ο Ραγκούσης απουσίαζε την 26η Μαρτίου!


Την Παρασκευή 26η Μαρτίου σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες έγινε ηρωική έξοδος υπαλλήλων. Γιούρια για τα γυναικοχώρια! Φύλακας δεν έμεινε πίσω. Και δεν έκαναν φτερά λόγο αμέλειας όπως τα σχέδια φρούρησης της βουλής, εδώ τα πράγματα έγιναν με όλα τα νόμιμα μέσα του κλάδου ( χρήση κανονικής άδειας, λόγο ασθενείας κλπ).
Βέβαια ο υπουργός εσωτερικών Ραγκούσης, όπως και όλοι οι υπουργοί όταν αναλαμβάνουν υπουργείο παθαίνουν αμνησία, έχουν πλήρη άγνοια πως λειτουργεί το σύστημα … Έτσι όπως ήταν φυσικό, ο υπουργός δεν γνώριζε ότι, την πέμπτη 25η Μαρτίου όταν σκάσει μύτη το λάβαρο
του εικοσιένα θα γινόταν επανάσταση αδειών στο δημόσιο…! Με τίποτα δεν του πέρναγε από το μυαλό κατι τέτοιο! Γιατί αν το ξερε είμαστε σίγουροι ότι θα χε πάρει αυστηρότατα μέτρα, για την απρόσκοπτη λειτουργία του κράτους…!