Σελίδες

3 Απρ 2010

Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φουρας ο Νομάρχης Αχαΐας Δ. Κατσικοπουλος μπαζώνουν τον υδροβιότοπο της Αγυιάς στο όνομα δήθεν της Harley Davinson!



Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φουρας ο Νομάρχης Αχαΐας Δ. Κατσικοπουλος ο Πρώην και ο νυν Περιφερειάρχης μπαζώνουν τον αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς στο όνομα δήθεν της Harley Davinson!
Στην πραγματικότητα όμως επιδιώκουν προβολή χωρίς αιδώ . Εδώ στη Πάτρα τα τρωκτικά της εξουσίας, σκυλεύουν ότι εξαργυρώνεται σε ψήφο, ακόμα και το φυσικό περιβάλλον ! Όλα στο βωμό της αδηφάγας προβολής, βατραχοπόδαρα να γίνουν στο τραπέζι τους οι φυσικοί κάτοικοι του υδροβιότοπου!
Αυτό το μοναδικό, αναλλοίωτο στο χρόνο φυσικό περιβάλλον, δε τους λέει τίποτα, γιατί απλά δεν έχουν λόγο ν ανοίξουν κάμερες.
Οι καλαμιώνες δεν είναι δα τόπος για να κρεμάσουν το ιστορικό όνομα τους. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που πολλές φορές επιχείρησαν να βάλουν χέρι στην ηρεμία της φύσης, να το «αναπλάσουν»-εξαφανίσουν κι αυτό, όπως έκαναν με το πράσινο στην περιοχή μας. Όπως μερίμνησαν για την ρύπανση της ατμόσφαιρας , την ρύπανση της θάλασσας,


τα σκουπίδια της περιοχής, όπως κάνουν …Το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε;! Θα επιτρέψουμε σε μια παρέα επικινδύνων επαγγελματιών πολιτικών να συνεχίζει να βάζει ανεξέλικτα , χοντρό χέρι στο … περιβάλλον μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: