Σελίδες

12 Ιουν 2010

Ο (κέντρο)δεξιός συμμαθητής του Φώτη Μπόμπολα στο σχολείο Μωραΐτη, την έκανε κοπάνα!


Ο (κέντρο)δεξιός συμμαθητής του Φώτη Μπόμπολα στο σχολείο Μωραΐτη
την έκανε κοπάνα από το προσκλητήριο του ΠΑΣΟΚ, προτιμούσε την παρέα του Σαμαρά …
και έμεινε από απουσίες. Η φιλία αυτή από παλιά,
του εξασφάλισε τη θέση του διευθυντή στο Έθνος για αρκετά χρόνια.
Όμως όταν ο προσανατολισμός της εφημερίδας έγινε
πολύ συγκεκριμένος και υποχρεωτικά έπεσε Τσεκούρας (ιδεολογικό τέκνο του
ΠΑΣΟΚ) ο Γιώργης δεν είχε θέση πλέον στην εφημερίδα...

Ο Χαρβαλιάς ήδη αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για την θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. και τα περί εργατοπατέρα, μελάνι που αφήνει πίσω του, κανέναν δεν πείθουν

11 Ιουν 2010

Ε όχι και επαναστάτης ο Γιώργος Χαρβαλιας!


Αυτές τις (καθυστερημένες) θυσίες τα προτεταμένα στήθη, η ομπρέλα
προστασίας είναι «εργαλεία» που έπρεπε να διέθετε πριν από λίγα χρόνια, όταν ακριβώς
ο Μπομπολας έδιωχνε από λίγους στο «Έθνος». Τότε δεν έβλεπε, έτσι γραβατωμένος καθώς ήταν,
παρά πηδαγε πάνω από «εργατικά ατυχήματα» (απολύσεις) και έφτιαχνε ιστό
προστασίας στο χώρο του.
Μην ακούτε τα περί δήθεν θυσίες του εν λόγο κυρίου.
Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργης ειναι
πονηρός έβλεπε από καιρό την έξοδο διάπλατα
ανοιχτή, γραφιάς είναι δεν είναι χαζός...

αντιλαμβανόταν το τέλος να έρχεται όταν τα μπράβο και τα ζήτω γύρω του όλο και λιγόστευαν… δυνατά σημάδια τέλους τον ζύγωναν. Δεν είχε τα κότσια να φύγει με τα δικά του «γιατί» και κρεμάστηκε στις πλάτες τον εργαζομένων για να τον σύρουν μέχρι την έξοδο!

Ο Αντρέας Φούρας βαρέθηκε την απραξία, πιάστηκε στην καρέκλα του Δημάρχου!


Ο Φούρας βαρέθηκε την απραξία, τέσσερα χρόνια μπαΐλντισε πιάστηκε στην καρέκλα του Δημάρχου, ήρθαν και τον αποτελείωσαν τα ψέματα του Σκαρμεα για έναν Καρναβαλικό οργανισμό που υποτίθεται θα απογειώσει το πατρινό Καρναβάλι και θα ενώσει τους Πατρινούς .
Τον δούλευε- μας δούλευε! Χαμός έγινε την επομένη από την ανακοίνωση της σύνθεσης του νεοσύστατου ΔΣ του καρναβαλικού οργανισμού. Τα έχασαν οι Πατρινοί στη θέα των βασικών υπαιτίων της ξέφρενης κατρακύλας του Πατρινού καρναβαλιού , αυτούς που μέχρι τώρα φρικτά απέτυχαν μοστράρουν στο νέο ΔΣ ως ανανεωτικοί(!!!). Βροχή οι επιστολές διαμαρτυρίας των εθελοντών στα ΜΜΕ. φωνές ακούγονταν από παντού, γέλασε κάθε πικραμένος με τις επιλογές Σκαρμεα- Φούρα!
Επιλογές, τρελό καρναβάλι. Επικεφαλής ο καρναβαλοδεινόσαυρος Σ. Χρυσικόπουλος από κοντά ο Σπύρος Καραχαλιος .Α πα- πα!...

Μέσα και ο Σ. Δεμαρτίνος (έχει ιταλικούς ψήφους), μην τον αφήσουμε απ έξω! Πέτα και μια Κ. Κουμπουρλη μέσα να δασκαλέψει τα πνεύματα. Α! Και μη ξεχάσουμε… Μπόλικη σαλαμούρα «καρναβαλιστές»(φίλους από τα παλιά)!
Τέρμα τα δίφραγκα, φώναξε μπαϊλντισμένος (δις ) ο Φούρας στον «καρναβαλιστή» Σκαρμέα. Βαρέθηκα πια αυτό το τέλμα! Δεν πάει άλλο. Θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου θα κάνω ποδηλατοδρόμο στην πόλη να χουν να με θυμούνται οι πατρινοί!
Και έκανε 150 μέτρα στην Κανελλοπούλου (οσονούπω ολοκληρώνεται). Έργο πολύ πρακτικό δε λέω …! θα φορτώνουν τα ποδήλατα τους στα αυτοκίνητα οι πατρινοί και θα πηγαίνουν ταξίδι στην άκρη της πόλης για να κάνουν βόλτες επάνω κάτω, θαυμάζοντας τον ανυπέρβλητο Δήμαρχο στη στιγμή του θριάμβου του!

9 Ιουν 2010

Έχει καιρό να εμφανιστεί ο Κ. Αντζουλατος Κυριακή στην εκκλησία.IDEA δεν εχουν οι παπάδες που χάθηκε!


Έχει καιρό να εμφανιστεί ο Κ. Αντζουλατος την Κυριακή στην εκκλησία. «Που χάθηκες αδελφέ;» τον ρωτούν οι παπάδες της ενορίας.«Έχω δουλείες» απαντά μονότονα γυρίζοντας βιαστικά την πλάτη.
Έλα όμως που οι παπάδες είναι περίεργοι, οσμίζονται τα ψέματα από μακριά καταλαβαίνουν το ποίμνιο τους.
«Αυτός κάποια παλιοδουλειά κάνει», σιγομουρμούριζουν κάτω από τα φουσκωτά γένια τους… «οι συνδικαλιστές να βάλουν το χέρι τους!».
Συνδικαλιστές, επιθεώρηση εργασίας, αστυνομία, παπάδες, μια και δυο πήγαν στο κατάστημα «IDEA»…Τον πιάσανε στα πράσα λένε, να χει μαντρωμένους στη δουλεία τους εργαζόμενους Κυριακή πρωί!
Σιγά μη το φάμε! Χοντρό παραμύθι τα «όργανα» μας πουλάνε! Αυτός ο ευυπόληπτος πολίτης ο πρόεδρος του επιμελητηρίου..


που ονειρεύεται να διεκδικήσει τη δημαρχεία της πόλης, είναι δυνατόν να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και να τους αναγκάζει να δουλεύουν παράνομα την Κυριακή, ημέρα αργία για όλους! Λίγο να τον δεις θα καταλάβεις δεν είναι από αυτούς τους εκμεταλλευτές εργοδότες! Απλώς, μαζεύει τους εργαζόμενους τις Κυριακές που έχει ησυχία και προσεύχονται κάτω από την εικόνα του ««IDEA»… δίπλα στο χρηματοκιβώτιο του! Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

7 Ιουν 2010

Τι γίνεται με το κολυμβητήριο «Πεπανός» στην Πάτρα;

Πάνε πάνω από 10 χρόνια όταν εμείς οι Πατρινοί καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα άριστο κολυμβητήριο στην πόλη μας το «Πεπανός». Ολυμπιακών διαστάσεων με καταδυτηριο… Καμαρώναμε για την πόρτα άθλησης που άνοιξε διάπλατα στην νεολαία!

Το παλιό της Αγυιάς έκλεισε, ερήμωσε γιατί η ικανότητα των τοπικών αρχών δεν έφτανε να συντηρούν δυο κολυμβητήρια(!) σε άλλες πόλεις πολύ μικρότερες λειτουργούν σταθερά δυο.
Στην αρχή όλα έδειχναν ότι τα πράγματα θα ήταν εύκολα και η απρόσκοπτη λειτουργία του απαράβατος νομός, λόγος τιμής όλων των εμπλεκομένων μπροστά στη αθλητική κοινότητα.
Όμως στην πορεία όλα διαψεύστηκαν και κάθε ΔΣ του ΠΕΑΚ άφηνε πίσω του από μια βαθιά πληγή.

Τα οικονομικά προβλήματα ήταν πάντα εγκατεστημένα εκεί , που σιγά- σιγά έγιναν θεσμικό όργανα. Ήταν σαν πρόεδρος του κολυμβητηρίου που έκανε ότι ήθελε. Το έκλεινε για μήνες και οι αθλητές έφταναν μέχρι τον Πύργο για να προπονούνται, το άφηνε βρώμικο και φυσικά ούτε λόγος για τα πιο βασικά, όπως η ενημέρωση για την καθαρότητα του νερού!
Τους τελευταίους 8 μήνες...


το κολυμβητήριο ήταν ακέφαλο. Ο πρώην πρόεδρος κ. Γερανιος, παντελώς χαμένος, είχε ξεχάσει που πέφτει το «Πεπανός». Ήταν δε τέτοια η εγκατάλειψη, που οι γονείς συχνά φορούσαν γαλότσες , αγόραζαν απορρυπαντικά και καθάριζαν τους χώρους των αποδυτηρίων (Ντουζ, τουαλέτες κλπ)!!
Πριν έναν περίπου μήνα ανέλαβε μια ολοκαίνουργια διοίκηση με πρόεδρο τον Γ. Τελώνη, πρώην πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών με έναν και μόνο σκοπό. Να λειτουργήσει το κολυμβητήριο (και όλες τις εγκαταστάσεις της δικαιοδοσίας του). Γιατί αν ήταν να κλείσει δεν υπήρχε λόγος να πάρουν τις συγκεκριμένες καρέκλες .
Ωστόσο, πριν καλά- καλά αναλάβει το νέο ΔΣ, βάζει λουκέτο και κολλάει στην είσοδο μια ανακοίνωση «κλειστό, δεν υπάρχει μια!» για να επανέλθει αμέσως μετά τη γενική κατακραυγή με μια δεύτερη του τύπου΄ παιδιά κάναμε λάθος όλα εντάξει… ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Αποκρύπτοντας ότι στο εξής στη παγωμένη πισίνα του «Πεπανος» θα κολυμπούν πολικές αρκούδες και πιγκουίνοι...!
Δέκα πέντε μέρες τώρα το κολυμβητήριο είναι ανοικτό αλλά… κλειστό(!) και το βυτίο με το υγραέριο που θα ζεστάνει την πισίνα… έχει πέσει σε κίνηση!
Γιάννης Δράκος
http://www.swimming.gr/