Σελίδες

11 Ιουν 2010

Ο Αντρέας Φούρας βαρέθηκε την απραξία, πιάστηκε στην καρέκλα του Δημάρχου!


Ο Φούρας βαρέθηκε την απραξία, τέσσερα χρόνια μπαΐλντισε πιάστηκε στην καρέκλα του Δημάρχου, ήρθαν και τον αποτελείωσαν τα ψέματα του Σκαρμεα για έναν Καρναβαλικό οργανισμό που υποτίθεται θα απογειώσει το πατρινό Καρναβάλι και θα ενώσει τους Πατρινούς .
Τον δούλευε- μας δούλευε! Χαμός έγινε την επομένη από την ανακοίνωση της σύνθεσης του νεοσύστατου ΔΣ του καρναβαλικού οργανισμού. Τα έχασαν οι Πατρινοί στη θέα των βασικών υπαιτίων της ξέφρενης κατρακύλας του Πατρινού καρναβαλιού , αυτούς που μέχρι τώρα φρικτά απέτυχαν μοστράρουν στο νέο ΔΣ ως ανανεωτικοί(!!!). Βροχή οι επιστολές διαμαρτυρίας των εθελοντών στα ΜΜΕ. φωνές ακούγονταν από παντού, γέλασε κάθε πικραμένος με τις επιλογές Σκαρμεα- Φούρα!
Επιλογές, τρελό καρναβάλι. Επικεφαλής ο καρναβαλοδεινόσαυρος Σ. Χρυσικόπουλος από κοντά ο Σπύρος Καραχαλιος .Α πα- πα!...

Μέσα και ο Σ. Δεμαρτίνος (έχει ιταλικούς ψήφους), μην τον αφήσουμε απ έξω! Πέτα και μια Κ. Κουμπουρλη μέσα να δασκαλέψει τα πνεύματα. Α! Και μη ξεχάσουμε… Μπόλικη σαλαμούρα «καρναβαλιστές»(φίλους από τα παλιά)!
Τέρμα τα δίφραγκα, φώναξε μπαϊλντισμένος (δις ) ο Φούρας στον «καρναβαλιστή» Σκαρμέα. Βαρέθηκα πια αυτό το τέλμα! Δεν πάει άλλο. Θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου θα κάνω ποδηλατοδρόμο στην πόλη να χουν να με θυμούνται οι πατρινοί!
Και έκανε 150 μέτρα στην Κανελλοπούλου (οσονούπω ολοκληρώνεται). Έργο πολύ πρακτικό δε λέω …! θα φορτώνουν τα ποδήλατα τους στα αυτοκίνητα οι πατρινοί και θα πηγαίνουν ταξίδι στην άκρη της πόλης για να κάνουν βόλτες επάνω κάτω, θαυμάζοντας τον ανυπέρβλητο Δήμαρχο στη στιγμή του θριάμβου του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: