Σελίδες

9 Απρ 2010

Ρώτησε ένα απλός μεροκαματιάρης του μόχθου τον Παπακωνσταντίνου...


... « Κύριε Υπουργέ που πάμε;» Ο Υπουργός χωρίς να χάσει το βηματισμό του απάντησε : «συνεχίζουμε να δανειζόμαστε και θα συνεχίζουμε κανονικά… κανένα πρόβλημα».Ο μεροκαματιάρης παρά τις πεταχτές εξηγήσεις του υπουργού τα μούτρα ήταν ακόμα ξινά… Ο Γιώργος της οικονομίας, με την άκρη του ματιού είδε στα ματιά του μόχθου την αμφιβολία και κοντοστάθηκε «Σπίτια, αυτοκίνητα, συνταξιούχοι, μισθωτοί, θα πληρώσουν χοντρά για την κατάντια της χώρας …θα σας πάρω τα σπίτια τα αυτοκίνητα τους μισθούς και θα τα δώσω στους δανειστές να ξεπληρώσω τους τόκους μου …έγινα σαφής; »
Ο μεροκαματιάρης αγρίεψε, βούρτσα η τρίχα του, όλου του κόσμου οι (τρικυμισμένες) θάλασσες στα μάτια του, του βγήκε ο μόχθος μιας ζωής

και έγινε ξαφνικά θυμός!!
Σαν αίλουρος πετάγεται από τη γωνίτσα του και αρπάζει τον υπουργό από τον λαιμό
Τι είναι αυτά που λες ρε; Αν απλώσεις χέρι θα σου τα κόψω και τα δυο από τη ρίζα
Και να πεις του «μεγάλου» ότι έτσι και τον συναντήσω στο δρόμο… όχι με κανό αλλά με πολεμικό θα φύγει… Ο μεροκαματιάρης του μόχθου είμαι … πες του θα καταλάβει.

7 Απρ 2010

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου...Μωρό μου ΕΣΥ!



Ο Αντρέας Λοβέρδος, ήταν χαρούμενος που γνώρισε στα καλύτερα του το ΕΣΥ. Ο μαγνητικός ήταν μόλις λίγες μέρες εκτός, έχοντας μάλιστα γι αυτό πολύ σοβαρή δικαιολογία. Το Πάσχα των καθολικών.
Γιατί από ότι τον ενημέρωσαν, αλλού γίνετε πανικός…! Κόρινθος, Ναύπλιο, Άργος, Σπάρτη, Ρόδος οι μαγνητικοί είναι χρόνια χαλασμένοι και οι ασφαλισμένοι πέφτουν με τα μούτρα στα ιδιωτικά ακτινοδιαγνωστικά. Άσε που εκεί οι διευθυντές των νοσοκομείων είναι μεγάλα γαϊδούρια και δεν φιλοτιμούνται να πάνε με τα γιωταχή τους τον κόσμο στο πλησιέστερο τομογράφο!
Η Ξενογιαννακοπουλου βέβαια είναι διατεθειμένη να τα διορθώσει όλα!. Γι αυτόν τον λόγο έκανε και το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων

γιατί κάποιος της σφύριξε, ότι στο ΕΣΥ έχει να κάνει με γουρούνια! Αμέσως μετά άρχισε να ενημερώνεται. Έλα όμως που η υπουργός μας δεν πιάνει πουλιά στο αέρα και μέχρι να αναληφθεί ότι το ΕΣΥ είναι σε κώμα, το κόμμα της δεν θα ναι στην εξουσία!!!

5 Απρ 2010

Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φούρας, ο Νομαρχης Δ.Κακτσικοπουλος και το περιβάλλον τους, βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον!

Στον αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς τις 20 εως 24 Μάιου ο Δήμαρχος ο Νομάρχης και ο Περιφερειάρχης κάλεσαν τους «φίλους τους».Περίπου 10.000 φίλους της Harley Davinson(!!!) Γι αυτόν το λόγο μέρες τώρα χτίζουν, ισοπεδώνουν, μπαζώνουν μεγάλη έκταση προς την πλευρά της παραλίας, καταστρέφοντας την υπάρχουσα φυσική βλάστηση (καλαμιώνες κλπ) και μπαζώνοντας εποχιακούς νερόλακκους μέσα στους οποίους είχε παρατηρηθεί και καταγραφεί σημαντικός πληθυσμός από τρίτωνες (σπάνιο αμφίβιο)!Όμως ο δήμαρχος Πατρεων Α. Φούρας και ο Νομαρχης αχαιας Δ.Κακτσικοπουλος και το περιβάλλον του αντιλαμβάνονται αλλιώς το περιβάλλον Παραδείγματα πολλά. Μόλις πρόσφατα , πήραν παραμάσκαλα σήματα της τροχαίας με ουρά δυο μπουλντόζες , κάλεσαν τις κάμερες και άρχισαν να χώνουν παλούκια για να το κάνουν κυκλοφοριακό πάρκο (!!!)...


Αφού έφαγαν πόρτα από οικολογικές οργανώσεις (στο τσακ γλύτωσαν το ξύλο), αυτοί και οι σύμβουλοι τους δεν έχασαν καιρό, καβάλησαν από ένα καρτ και μπήκαν με φόρα στο υδροβιότοπο … πίστα «καρτ» σου λέει να τον κάνουν (!!!).
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει το μέτρο είναι επικίνδυνη για την περιοχή… και ο Γιώργος έχει καιρό να φανεί στα μέρη μας ...άκουσα ότι πάει Κίνα!!!

4 Απρ 2010

Η μάντρα στο λιμάνι της Πάτρας, που έβγαλε πολιτικούς: Μαμμάσης, Τζανάκος...


Άγριος καυγάς έχει ξέσπασε κάτω απ τη μάντρα του λιμανιού για το ποιος θα τη ρίξει πρώτος για το ποιος μπορεί να αρπάξει όσα περισσότερα τούβλα-λάφυρα, καβάντζα να ΄χει … Εκλογές που ρχονται!
Μια μάντρα περίπου 7 χιλιομέτρων η οποία έβγαλε πολιτικούς: Νικόλαος Τζανάκος, Ανδρέας Φούρας, Σωτήρης Μαμμάσης, Ευάγγελος Φλωράτος... εδώ ακούμπησαν, εδώ επένδυσαν ολόκληρη την πολιτική τους καριέρα …έτσι είχαμε μάθει εμείς τόσα χρόνια τη μάντρα.. Όλοι έπαιρναν φόρα να τη ρίξουν και μεταξύ τους κουτουλαγαν. Ακόμα και όταν την κτίζανε οι ίδιοι ορκίζονταν πως δε βλέπουν την ώρα να την γκρεμίσουν!!!
Έτσι, με αυτά και μ αυτά …μέρα με τη μέρα,

έκτισαν τη θάλασσα μας, απέκλεισαν όλο το κέντρο της πόλης και τώρα που το λιμάνι έφυγε παίρνοντας την υποχρεωτικά μαζί του, αυτοί οι ίδιοι που με τον έναν η με τον άλλο τρόπο την έκτισαν, ήταν εκεί να βάλουν δήθεν πλάτη στα φορτώματα, δηλαδή, ξανάρχονται σωτήρες- δωροθέτες (!) τη θάλασσα μας να μας δωρίσουνε !!!!!!!!!!!