Σελίδες

12 Φεβ 2010

Τον Παπανδρέου έψαχναν στα σχεδιά τους τα ευρωλαμόγια


Μια μούρη αθώα χαμογελαστή σαν του Παπανδρέου, έτσι με το μουστακάκι του σαν ο γνωστός του χωριού... έψαχναν χρόνια τα ευρωλαμόγια στα σχέδια τους. Ο μπουχέσας «Μπαϊραχτάρης» αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ο καταλληλότερος για ποικιλία μέτρων, παρά μόνο για ποικιλία κρεατικών.Ήθελαν τύπο με απλό λαϊκό προφίλ… της διπλανής πόρτας, έστω της Εκάλης. Με φίλους στο facebook την Νταλάρα, την Αποστολάκη τον Γερουλάνο, Κολλητός του Πάγκαλου, απ τα Ίμια. Λίγο αφηρημένος να τον ψάχνουμε στα χαντάκια με το ποδήλατο,

δύσκολα να τον κακίζουμε, εύκολα να του δικαιολογούμε που δανείζεται από κάθε τοκογλύφο που θα ρθει να μας χτυπήσει την πόρτα!!
Πάμε Γιώργο να του φωνάζουμε που έφτασε την βενζίνη σε δυσθεώρητα ύψη, μαζί σου που άφησες ελεύθερους τους κερδοσκόπους να αλωνίζουν στην αγορά και αντί για σύνταξη θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα! Κανείς να μη του λέει Γιώργο τι έγινε με τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις για τα χαμηλά εισοδήματα ,τότε που μιλούσες μόνο για τρικολόρε επενδύσεις και… πράσινα άλογα! Έτσι που το πάμε… Σανό θα φάμε!

11 Φεβ 2010

«Η μεγαλύτερη ξεπέτα Πατρινός καρνάβαλος όλων των εποχών»


Με ένα ενδιαφέρον ηχητικό και οπτικό δρώμενο παντομίμας θα κλείσει για φέτος ο Πατρινός Καρνάβαλος που σημειωτέων δεν είχε τίτλο αλλά στην πορεία επάξια τον κατέκτησε: «Η μεγαλύτερη ξεπέτα καρνάβαλος όλων των εποχών»
Σκηνή πρώτη… και τελευταία.
Οι πρωτεργάτες, έβγαλαν την καρναβαλική μάσκα, τα υπερμεγέθη καπέλα και στη θέση της παρδαλής φορεσιά έβαλαν τα… καθημερινά.
Ο Αντιδημαρχος Πολιτισμού Α. Σκαρμεας κοστούμι επιμελημένο στην τρίχα, τελειωμένο σε φουλαράκι ασορτί με το χρώμα του χαρτοφύλακα και στο πατούμενο κάτι σα λουστρίνι να παίζει . Πλάι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Σ. Χρισικόπουλος χωμένος μέσα στο δυο νούμερα μεγαλύτερο μπεζ κοτλέ μπουφάν. Δυο τρεις απαλούς χτύπους στο μικρόφωνο και κολλητά σειρά πήραν
τα λόγια του Σκαρμεα: «Ήταν το μικρότερο καρναβάλι εδώ και χρόνια πολλά, να ‘μαστε καλά να το θυμόμαστε και του χρόνου καρναβαλομπούλες… στις δημοτικές εκλογές ψηφίστε με και εγώ θα κάνω το καλύτερο, το μεγαλύτερο… και παρέα με τον οργανισμό που εγώ και ο Δήμαρχος σκεφτήκαμε, λάστιχο θα κάνω εγώ του χρόνου το καρναβάλι»!
Μια τζούρα απ το πουράκι στα πνευμόνια και τα λόγια του Στάθη άφηναν ίχνη στο ζεστό απογευματινό press room.
«Κάναμε ότι μπορούσαμε , το καλύτερο δυνατό, σας πληροφορώ ότι δεν ήταν καθόλου εύκολη δουλειά .Αφιερώσαμε ώρες ατελείωτες, να ψάχνουμε στις αποθήκες τους 10 μπάστακες που κοσμούσαν φέτος την πόλη. Ήταν δύσκολη δουλειά για να βγάλουμε τη σκόνη δεκαετιών από πάνω τους».
Και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισαν φορτώνοντας κάθε κακό στην κρίση!… έλα όμως, που έχουμε κρίση!".

9 Φεβ 2010

Η Harley Davidson στον υδροβιότοπο της Πάτρας


Από τις 20 έως κ΄ τις 24 Μαΐου 2010, περίπου 10.000 άτομα θα γίνουν ένα με τα βατράχια τα πουλιά, τις χελώνες, τους σκαντζόχοιρους… τους χιλιάδες νεοσσούς της άνοιξης και κάθε ζωντανό της μοναδικής για την Πάτρα προστατευόμενης περιοχής.
Έτσι όλοι μαζί δε θα κλείνουν μάτι απ΄ τα μουγκρητά των μηχανών Harley Davidson και των ερωτικών περιπτύξεων, τα Ροκ ντεσιμπέλ, τα χαχανητά της μπύρας … Και οι προβολής εκεί, Θα ξημερώνουν την νύχτα.
Πριν λίγο καιρό οι Πατρινοί πλήρωσαν αδρά μελέτη του δήμου Πατρεων η οποία προβλέπει "ήπιες παρεμβάσεις και χρήσεις" στον πολύ σημαντικό αυτόν αστικό υγροβιότοπο της Πλάζ.

Ο Δήμαρχος Α.Φούρας ο Νομάρχης Δ. Κατσικοπουλος...
ο Περιφερειάρχης και τα αλλά καλά παιδιά της πόλης έγραψαν στα αρχεία τους τις εντολές των ειδικών επιστημών και επί τροχάδην απέρριψαν τον Ριγανόκαμπο ως τόπο διεξαγωγής του «Super Rally 2010». Έτσι από το καλοκαίρι γκαζώνουν, μπαζώνουν και ισοπεδώνουν, καταστρέφοντας την υπάρχουσα φυσική βλάστηση, υποβαθμίζοντας σοβαρά το ευαίσθητο αυτό οικοσύστημα.
Ωστόσο οι πολλές ανακοινώσεις των οικολογικών οργανώσεων (ΟΙΚΙΠΑ, η ΕΠΤ&Περιβάλλονος... )δεν είναι ικανές να σταματήσουν τις μηχανές, γιατί είναι τυπικές και βασίζονται στο «εμείς το είπαμε», καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εμείς πατρινοί δε γουστάρουμε τον τόπο μας, γαμ… τον έχουμε, πόσο μάλλον τα βατράχια του υδροβιότοπου και όλα τα άλλα ερπετά μαζί… Ποιος τα χεζη!

Η πρόσκληση της λέσχης στο διαδίκτυο




Καλώς ήρθατε Bikers

Το Harley Davidson Club Hellas σας καλωσορίζει στο
FH-DCE Super Rally ®
Από τις 20 εώς 24 Μαϊου στη Πάτρα
Σας ακούσαμε ... και κατεβάσαμε τη τιμή εισόδου στα 65 Ευρώ!
Τιμή μπύρας μόνο στα 3 Ευρώ / 0,4 l
Ελάτε και διασκεδάστε μαζί μας σε ένα αξέχαστο Super ράλλυ στη καλύτερη παραλία της Πάτρας

Σας περιμένουμε ...


7 Φεβ 2010

Αποκαλυπτική φωτο. της Μενεγάκη με το φιλο της


Φωτογραφία του φιλου της Μενεγάκη κρατά στα χέρια του ο γνωστός παπαράτσι της Μυκόνου και απειλεί την ωραία Ελένη ότι αν δε βγει να ξεκαθαρίσει άμεσα την ερωτική της ζωή, θα τις δημοσιεύσει. Η στάνη, έχει στην κατοχή της μια φωτογραφία του καραμπουζουκλή γκόμενου μαζιμε τη Μενεγάκη σε άκρως αποκαλυπτική στάση, καλά φυλαγμένη σε θυρίδα του Λάτσιου. Ετσι, αποφασίσαμε λοιπόν για το γενικό καλό του Ελληνικού πληθυσμού να τη δημοσιεύσουμε και επιτέλους να σταματήσει αυτός ο εκβιασμός του Μυκονιάτη.
Η φωτογραφία είναι λίγο παλιά, τραβήχτηκε όταν ο εν λόγω γκόμενος τραβιόταν σε Extreme Reality, γι αυτό το αξύριστο που φέρνει λίγο… Τζίμη Πανούση.