Σελίδες

9 Φεβ 2010

Η Harley Davidson στον υδροβιότοπο της Πάτρας


Από τις 20 έως κ΄ τις 24 Μαΐου 2010, περίπου 10.000 άτομα θα γίνουν ένα με τα βατράχια τα πουλιά, τις χελώνες, τους σκαντζόχοιρους… τους χιλιάδες νεοσσούς της άνοιξης και κάθε ζωντανό της μοναδικής για την Πάτρα προστατευόμενης περιοχής.
Έτσι όλοι μαζί δε θα κλείνουν μάτι απ΄ τα μουγκρητά των μηχανών Harley Davidson και των ερωτικών περιπτύξεων, τα Ροκ ντεσιμπέλ, τα χαχανητά της μπύρας … Και οι προβολής εκεί, Θα ξημερώνουν την νύχτα.
Πριν λίγο καιρό οι Πατρινοί πλήρωσαν αδρά μελέτη του δήμου Πατρεων η οποία προβλέπει "ήπιες παρεμβάσεις και χρήσεις" στον πολύ σημαντικό αυτόν αστικό υγροβιότοπο της Πλάζ.

Ο Δήμαρχος Α.Φούρας ο Νομάρχης Δ. Κατσικοπουλος...
ο Περιφερειάρχης και τα αλλά καλά παιδιά της πόλης έγραψαν στα αρχεία τους τις εντολές των ειδικών επιστημών και επί τροχάδην απέρριψαν τον Ριγανόκαμπο ως τόπο διεξαγωγής του «Super Rally 2010». Έτσι από το καλοκαίρι γκαζώνουν, μπαζώνουν και ισοπεδώνουν, καταστρέφοντας την υπάρχουσα φυσική βλάστηση, υποβαθμίζοντας σοβαρά το ευαίσθητο αυτό οικοσύστημα.
Ωστόσο οι πολλές ανακοινώσεις των οικολογικών οργανώσεων (ΟΙΚΙΠΑ, η ΕΠΤ&Περιβάλλονος... )δεν είναι ικανές να σταματήσουν τις μηχανές, γιατί είναι τυπικές και βασίζονται στο «εμείς το είπαμε», καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι εμείς πατρινοί δε γουστάρουμε τον τόπο μας, γαμ… τον έχουμε, πόσο μάλλον τα βατράχια του υδροβιότοπου και όλα τα άλλα ερπετά μαζί… Ποιος τα χεζη!

Η πρόσκληση της λέσχης στο διαδίκτυο




Καλώς ήρθατε Bikers

Το Harley Davidson Club Hellas σας καλωσορίζει στο
FH-DCE Super Rally ®
Από τις 20 εώς 24 Μαϊου στη Πάτρα
Σας ακούσαμε ... και κατεβάσαμε τη τιμή εισόδου στα 65 Ευρώ!
Τιμή μπύρας μόνο στα 3 Ευρώ / 0,4 l
Ελάτε και διασκεδάστε μαζί μας σε ένα αξέχαστο Super ράλλυ στη καλύτερη παραλία της Πάτρας

Σας περιμένουμε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: