Σελίδες

23 Απρ 2010

Ο Παπανδρεου στο ΔΝΤ! Έλα Καστελόριζο στον τόπο σου!!


Αα… Το χε πει ο Γιώργος .θα ψάξω σ όλη την Ελλάδα για να βρω τα « λεφτά» που «υπάρχουν». Eτσι όμως και δε τα χω βρει φτάνοντας στο Καστελόριζο, τότε… θα βάλω το δάχτυλο στο κουμπί του ΔΝΤ.
Ωστόσο κρατώντας τον λόγο του, θα βάλει και στη φυλακή κάθε φοροφυγά… πολίτη !!! Αφήνοντας προκλητικά απέξω και στο απυρόβλητο την πολιτική φαμιλιά του τόπου!
Οι Βρετανοί Γιώργο «μου», περιμένουν να δικάσουν τον Πάπα γιατί ίσως να είδε, ίσως και να άκουσε για τους παιδεραστές «συναδέλφους του»। Εσύ Γιώργο τόσα χρόνια στα πολιτικά γραφεία δεν είδες τίποτα δεν άκουσες τίποτα για τον βιασμό μας από συναδέλφους- βουλευτές-κουμπάρους –πολιτικά τζάκια-δημοσίους λειτουργούς; Αλλά .

εσύ θα μου πεις τι σε νοιάζει δεν είσαι πάπας,για να σου αποδίδουν κατηγορίες! Είσαι στα παπαρ… σου όπως και οι συνάδελφοι σου..!

21 Απρ 2010

Επιτόκιο όσο θέλουν οι τράπεζες …με εντολή του Αρείου Πάγου!!!


Χωρίς όριο λογικής η απόφαση του Αρείου Πάγου να νομιμοποίηση επιτόκιο χωρίς όριο στις πιστωτικές κάρτες!!
Η δικαιοσύνη αν και μέσα στην τύφλα της… Ξέρει να βλέπει και να υπερασπίζεται ξεκάθαρα τα συμφέροντα των τραπεζών. Άφησε τα συμπράγκαλα από τα χέρια της (ζυγαριές κλπ) προκειμένου να δείξει τον τρόπο πώς να στραγγαλίζουν ανυπεράσπιστους πια δανειολήπτες. Θα τους αρπάζουν απ το λαιμό οι τραπεζίτες και με όσο τόκο γουστάρουν, ακόμα και πάνω από 200%, θα τους πνίγουν στο γόνατο!
Να δω τώρα με τι μούτρα οι δικαστές θα δικάζουν τους κλέφτες των 50, 100, 200, ευρώ

όταν υπάρχει το δεδικασμένο που νομιμοποιεί τις ληστείες...!!
Όσο για τον ρολό της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ρόλο της δικαιοσύνης …Ε τα γνωστά.Σε ότι δεν έχει να κάνει με τα συμφέροντα της, την έχει αφήσει ανεπηρέαστη…

18 Απρ 2010

Το πως... του Δ.Σ. Καρναβαλικού Οργανισμού Πάτρας...!

Η Πάτρα μπορεί στα χαρτιά να βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ελλάδας άλλα στην πραγματικότητα είναι μια μικρή πόλη... Γραφείο σπίτι δυο τρεις φίλοι και η γραμμή του ορίζοντα χαμηλά!
Με γνώμονα λοιπόν αυτήν την κοντόφθαλμη προοπτική , ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλ. Σκαρμεας ανέλαβε να υλοποιήσει το αίτημα των Πατρινών, την σύσταση Καρναβαλικού οργανισμού για... "να αλλάξει επιτέλους κάτι", να μπουν καινούργια πρόσωπα μήπως και σταματήσει εδώ η ραγδαία κατρακύλα του θεσμού!
Τρία χρόνια το πήγαινε από δω, το πήγαινε από κει (όπως λέει και το τραγούδι) … όμως ο καιρός περνούσε, οι προθεσμίες τέλειωναν μαζί και οι υποσχέσεις του σε όλους τους πατρινούς να μπουν και να δουλέψουν στο καρναβαλικό οργανισμό.
Έτσι ξαφνικά και καθώς «έψηνε» τον Ρουβά να την ξανακάνει για πλατεία Γεωργίου (με το αζημίωτο βέβαια )και ενώ πλησίαζε στη λήξει της θητεία του… ...

… Του ήρθε φλασια!
«Sorry Σάκη θα σε πάρω αργότερα». Έκλεισε την ατζέντα με τους τραγουδιστές άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και με οδηγό τα βιώματα του, βγήκε στα στέκια। Πήρε αγκαζέ φίλους απ τα θεατρικά του χρόνια, την πολιτική καριερα,εκπροσώπους καταστημάτων που αγοράζει κοστούμια και …αν είναι δυνατόν। Να ο Καρναβαλικός οργανισμός… !!