Σελίδες

18 Απρ 2010

Το πως... του Δ.Σ. Καρναβαλικού Οργανισμού Πάτρας...!

Η Πάτρα μπορεί στα χαρτιά να βρίσκεται στην τρίτη θέση της Ελλάδας άλλα στην πραγματικότητα είναι μια μικρή πόλη... Γραφείο σπίτι δυο τρεις φίλοι και η γραμμή του ορίζοντα χαμηλά!
Με γνώμονα λοιπόν αυτήν την κοντόφθαλμη προοπτική , ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλ. Σκαρμεας ανέλαβε να υλοποιήσει το αίτημα των Πατρινών, την σύσταση Καρναβαλικού οργανισμού για... "να αλλάξει επιτέλους κάτι", να μπουν καινούργια πρόσωπα μήπως και σταματήσει εδώ η ραγδαία κατρακύλα του θεσμού!
Τρία χρόνια το πήγαινε από δω, το πήγαινε από κει (όπως λέει και το τραγούδι) … όμως ο καιρός περνούσε, οι προθεσμίες τέλειωναν μαζί και οι υποσχέσεις του σε όλους τους πατρινούς να μπουν και να δουλέψουν στο καρναβαλικό οργανισμό.
Έτσι ξαφνικά και καθώς «έψηνε» τον Ρουβά να την ξανακάνει για πλατεία Γεωργίου (με το αζημίωτο βέβαια )και ενώ πλησίαζε στη λήξει της θητεία του… ...

… Του ήρθε φλασια!
«Sorry Σάκη θα σε πάρω αργότερα». Έκλεισε την ατζέντα με τους τραγουδιστές άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και με οδηγό τα βιώματα του, βγήκε στα στέκια। Πήρε αγκαζέ φίλους απ τα θεατρικά του χρόνια, την πολιτική καριερα,εκπροσώπους καταστημάτων που αγοράζει κοστούμια και …αν είναι δυνατόν। Να ο Καρναβαλικός οργανισμός… !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: