Σελίδες

16 Απρ 2010

Ο Ολι Ρεν το πουλάκι μας...!


Γεννηθείς το 1962 στη Φινλανδία με σπουδές στην Οξφόρδη Παντρεμένος έχει μια κόρη. Εκτός από τα παραπάνω βασικά έχει και ένα ελάττωμα το πουλάκι μας. Κάθε άνοιξη αρχίζει τα τιτιβίσματα από καναρα σε καναρα … το πουλάκι μας!
Έτσι τον Μάρτιο ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνο, τραπεζίτες και τα άλλα τα παιδιά να δει ήθελε μέχρι που μπορεί να φτάσει τον τόκο. Πόσο αντέχουμε!
Κελάηδησε μαζί μας (έχουμε και εμείς πουλιά)ότι οι αγορές δε «συμπεριφέρονται πάντοτε λογικά» και έφυγε με τα πεινασμένα μάτια μας για δανεικά στο μυαλό του. Πήγε ντουγρού στη λυκοφωλιά των αγορών να κράξει τους «λογικούς» να αφήσουν τα παιδιαρίσματα...

τους εξήγησε ότι έχουν σοβαρό λόγο να το κάνουν… 4% καπέλο στους κουτοέλληνες!!!
Έτσι… από το Μάρτιο και πέρα δεν χάνει στιγμή να μας εκλιπαρεί να μην πτωχεύσουμε να μας καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε καλά τρέμει και με την ιδέα κάτι να στραβώσει , (και δεν πάρουν πίσω τα λεφτά τους) γιατί η αγορά τον εμπιστευτικέ, για χάρη του πρόδωσαν ιδανικά (τα πουλάκια μας) πέταξαν το σταυρό απ το χέρι έριξαν τα μούτρα τους να δανειστουν με 2, 3% για να μας δανείσουν στην συνέχεια με 6,7,8%!!Τα πουλάκια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: