Σελίδες

12 Απρ 2010

Οι Harley-Davidson στον υδροβιότοπο της Πάτρας με χρήματα... Δήμου, Νομαρχίας, Περιφέρειας!!


Διάβασα μια επιστολή που δημοσιεύτηκε στον blog: «online-pressblog» http://online-pressblog.blogspot.com/2010/04/h_11.html, ανώνυμου αυτοαποκαλούμενου «Έλληνα Πατρινού δικυκλιστή», «εκπρόσωπο της βουβής πολυψήφιας» θαυμαστή του Φούρα «Δήμαρχος με το πιο φρέσκο και ανοιχτό μυαλό» που είναι ευαίσθητος «στα παιδιά, στους γέρους, στην ηχορύπανση, στη σκόνη το συγκοινωνιακό έμφραγμα, στις πυλώνες της ΔΕΗ…» αλλά δεν του ιδρώνει το αυτί, δεκάρα δεν δίνει για κάτι παλιοζουλαπια (τρίτωνες, βατράχια, ακρίδες και όλο το σιχαμερό συναπάντημα τη φύσης ) που ζουν (ήρεμα) στο αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς. Στον οποίο κατά σύμπτωση ετοιμάζουν γιορτή μοτοσυκλέτας μπαζώνοντας, αυθαιρετώντας… προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη στο περιβάλλον… σύμφωνα με τις προσταγές των διοργανωτών!

Βέβαια ο αγαπητός φίλος δεν μας εξήγησε γιατί απέρριψαν οι «εκ πεποιθήσεως οικολόγοι μοτοσικλετιστές» της λέσχης, μελέτη ειδικών η οποία τους υποδείκνυε τον Ριγανοκαμπο ως ιδανικό τόπο διεξαγωγής του event χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς και το σπουδαιότερο χωρίς να επιβαρύνουν οι 10 χιλιάδες φιλοξενούμενοι μοτοσικλετιστές(!!!) το ήδη επιβεβαρυμμένο περιβάλλον, όπως άλλωστε και εσύ αναγνωρίζεις...
Ξέχασες όμως ακόμα να αναφέρεις, φίλε ψαγμένε «πατρινέ δικυκλιστή», τα περίπου 700 χιλιάρικα που θα καταθέσουν, Δήμος, Νομαρχεία, Περιφέρεια και θα λείπουν από την τσέπη τη δική σου και των συμπολιτών σου. Ο ωχαδερφισμός και η λογική -αφού σαν χώρα δεν τα πάμε καλά με το περιβάλλον, ευκαιρία εδώ να τα σκατώσουμε- δεν μας πάει παραπέρα… και εσύ ως μοτοσικλετιστής (όπως κι εγώ) πολύ καλά καταλαβαίνουμε!
Αν λοιπόν, από δω και στο εξής σε ρωτήσουν… δυο βασικά πράγματα πρέπει να ξέρεις.
Πρώτον: Οι μηχανές θα ήταν καλοδεχούμενες στον Ριγανοκαμπο (όπως μελέτη είχε υποδείξει)! Δεύτερων: Να έρθουν με δικά τους έξοδα και όχι αποκλειστικά με τα δικά μας τα λεφτά …!! Έτσι από το προσκλητήριο να σαι βέβαιος πως δε θα ΄λειπε κανείς, όλοι θα ήμασταν εκει να φωτογραφηθούμε με τις Harley … μια και δυο φορές και όχι όπως τώρα, να λέμε… χίλιες φορές όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: