Σελίδες

30 Απρ 2010

Ο γιός μου ο Γιώργος, ο σοσιαλιστής!


Η Ανγκελα Μέρκελ λέει περίπου καθαρά και ωμά ότι η νομισματική ένωση του ευρώ θα ζήσει μόνον αν δεν έχουν τα άλλα κράτη κανέναν λόγο στη νομισματική πολιτική. Μόνον αν το ευρώ είναι το… μάρκο με άλλο όνομα. Η Μέρκελ δεν μισεί την Ελλάδα. Απλώς, μισεί την Ευρωπαϊκή Ενωση ως ένωση ισότιμων κρατών. Γι’ αυτό και ζητάει αλλαγή των ιδρυτικών συνθηκών. Μπορεί να μην το πέτυχε ακόμη, αλλά είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει. . στην πραγματικότητα η Μέρκελ θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη των Ελλήνων εργαζομένων (οι οποίοι, παρά τις αυξήσεις, παίρνουν ακόμα πολύ μικρότερους μισθούς σε σύγκριση με τους Γερμανούς) μέσω των υψηλών επιτοκίων και να αυξήσει τα κέρδη των γερμανικών τραπεζών, οι οποίες θα συνεχίσουν να δανείζουν φτηνά τις γερμανικές επιχειρήσεις.

. Και καθως η ανέραστη δεν περιμένει άλλη ικανοποίηση (αύξηση κερδών από τους Γερμανούς), την πέφτει στους Ελλήνες, Πορτογάλούς, των Ιταλούς και στους άλλους «γύφτους» (GIPS), που είναι ο άλλος απαξιωτικός αναγραμματισμός των PIGS! μπας και νιώσει ηδονή!!

.

28 Απρ 2010

«Greek Idol»… Το καλά φυλαγμένο μυστικό του Χρήστου Τσακίρη


Ταφτάδες, Κορσέδες, γραβάτες, παρφουμαρισμένα χαμόγελα και φώτα πολλά έφτιαχναν κλίμα κατευθύνοντας τα μάτια μακριά από το καλά φυλαγμένο μυστικό.
Ένας κοντούτσικος παχουλός τυπάκος μπήκε στη σκηνή! Τα φώτα έστριψαν πάνω του, χαμογελαστή πίσω από το μικρόφωνο μισοκρύβονταν μια παράξενη συμπαθητική φατσούλα. Επαγγελματίας βυζοθηκοπώλης, χόμπι το τραγούδι.
Τι θα μας τραγουδήσεις ακούγεται η λαχανιασμένη φωνή της έμπειρης Ρούλας, αλλά πριν μας κάνεις το νούμερο έλα να δεις το δικό μου νούμερο σουτιέν για να μου παραγγείλεις.
Τα μικρά του βήματα έφτασαν πίσω από το πελώριο στήθος της τα μάτια του γούρλωσαν αντικρίζοντας το νούμερο, με ένα πρόχειρο υπολογισμό μόνο οι ρόγες πρέπει να είναι ίσα με δυο τσαμπιά σταφύλια! Άφησε το σουτιέν με προσοχή γιατί...

έτσι και λυθεί θα σκοτώσει επιτόπου τον απέναντι φίλο της, Κωστόπουλο!
Δε θα αποκαλύψω το νούμερο την καθησύχασε και ας με βασανίσουν σε απευθείας σύνδεση τα μεσημεριαναδικα.
Ο Χρήστος τραγούδησε με την υπέροχη λαϊκή του φωνή και όλα προς στιγμή ξεχάστηκαν. Ομως το καλά φυλαγμένο μυστικό δε το πήρε μαζί του το ζωντανό «Greek Idol», είναι ζωντανό και ανηφορίζει στα μεσημεριανάδικα!

25 Απρ 2010

«Πάμε»…ΔΝΤ!

Σκίτσο Dranis

Ειλικρινά δεν πρέπει να μας ανησυχεί η βεβαιότητα του Γιώργου Παπανδρέου ότι θα βγούμε από την κρίση… Όχι δε τάχει χαμένα, ίσα με τους άλλους τάχει। Και δεν είναι σαν τα επιπόλαια προεκλογικά λόγια όταν απ τα μπαλκόνια μάλλιαζε η γλώσσα του να φωνάζει «Πάμε»… ορκιζόταν μπροστά μας ότι «υπάρχουν λεφτά ... Η σιγουριά του αυτή τη φορά βασίζεται στο γεγονός ότι… έχει χαρτογραφήσει τα νερά…!!!