Σελίδες

26 Φεβ 2010

. Όταν κάθισε στην καρέκλα του πρωθυπουργού το μάτι του γύρισε!


Σου ορκίζομαι τον ψήφησα τον Γιωργάκη. Γιατί σκέφτηκα καλό παιδί είναι δε χρωστάει σε κανέναν είναι και από καλή οικογένεια του Παπανδρέου με τ΄ όνομα! Ο πατέρας του ήταν μεγάλος γκομενιάρης δεν είχε αφήσει θυληκια γάτα (που έλεγα και η γιαγιά μου).Ε! δεν μπορεί αυτό το παιδί σαν πρωθυπουργός θα γαμ…
Και πρώτα απ΄ όλα αυτούς τους πούστηδες που μας χρωστάνε και πηγαίνοντας προς το κόμμα θα ρίξει και κάνα κρύο σε κάτι λαμογια βουλευτές του οι όποιοι το παίζουν, δήθεν μου τα ΄χα μου, παρθένες!!
Μας τα χάλασε όμως ο Γιωργάκης. Όταν κάθισε στην καρέκλα του πρωθυπουργού το μάτι του γύρισε! Άλλαξαν ξαφνικά τα γούστα του!

Μαζί με κάτι φίλους του κουστουμαρισμένους από της Βρυξέλλες πηγαίνει στις λαϊκές, στα σούπερ μάρκετ στα βενζινάδικα και πηδάει τον κοσμάκη.
Σε όλες τις στάσης όπως του υπαγορεύουν οι φίλοι του!
Εγώ τι να σου πω, αναπολώ τις πρώτες εκατό μέρες που έψαχνε γενικούς γραμματείς και κάθομαι σπίτι όσο μπορώ, να φυλάω τον κώλο μου!

24 Φεβ 2010

Focus


Τι υστερία είναι αυτή που έπιασε
όλους ξαφνικά με τη φωτογραφία
του γερμανικού περιοδικού Focus!
Η ανωτερότητα μας είναι εμφανής!!


23 Φεβ 2010

Οι Αχαιοί πολιτικοί κολυμπούν στα ψέματα!


Το 1979 η πολιτεία με μια ευφυή κίνηση "έσπρωξε" ένα ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο στην Αγυιά (το πρώτο στην πόλη) καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό Οι αθλητές με βάση αυτήν την ''μαγιά'', έκτισαν δυνατό όνομα με εκατοντάδες πρωτιές σε Πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους αγώνες. Όμως, η πολύ μεγάλη συμμετοχή γρήγορα φόρτωσε αφόρητα την πισίνα.
Η πολιτεία "αγρυπνά". Με μια δεύτερη εντυπωσιακή κίνηση έριξε στο παιχνίδι το "Πεπανός" (ένα δεύτερο κολυμβητήριο στη νότια πλευρά της πόλης) ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα για τα αντανακλαστικά της
Κι ενώ όλοι είμαστε σίγουροι ότι το δυσκίνητο κράτος έχει βρει επιτέλους τη "φόρμα" του, με μια ξαφνική κίνηση, κλείνει το κολυμβητήριο της Αγυιάς ( για οικονομικούς λόγους !!) καταφέρνοντας έτσι σοβαρότατο πλήγμα στη μεγάλη κολυμβητική κοινότητα.
Το κολυμβητήριο της Αγυιάς είναι δέκα χρόνια φρικτά εγκαταλειμμένο.
Οι παπατζήδες Αχαιοί πολιτικοί καθημερινά δίνουν επίσημους αγώνες μπροστά στα ερείπια και μέσα στη βρώμικη πισίνα,

συναγωνίζονται σε ψέματα και υποσχέσεις για την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητήριου καλούν και υπουργούς να βάλουν ένα χεράκι!
Οι αγώνες έχουν πολύ μεγάλο τοπικό ενδιαφέρον… οι Πατρινοί στοιχηματίζουν ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του μετάλλιου κοροϊδίας!