Σελίδες

23 Φεβ 2010

Οι Αχαιοί πολιτικοί κολυμπούν στα ψέματα!


Το 1979 η πολιτεία με μια ευφυή κίνηση "έσπρωξε" ένα ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο στην Αγυιά (το πρώτο στην πόλη) καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό Οι αθλητές με βάση αυτήν την ''μαγιά'', έκτισαν δυνατό όνομα με εκατοντάδες πρωτιές σε Πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους αγώνες. Όμως, η πολύ μεγάλη συμμετοχή γρήγορα φόρτωσε αφόρητα την πισίνα.
Η πολιτεία "αγρυπνά". Με μια δεύτερη εντυπωσιακή κίνηση έριξε στο παιχνίδι το "Πεπανός" (ένα δεύτερο κολυμβητήριο στη νότια πλευρά της πόλης) ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα για τα αντανακλαστικά της
Κι ενώ όλοι είμαστε σίγουροι ότι το δυσκίνητο κράτος έχει βρει επιτέλους τη "φόρμα" του, με μια ξαφνική κίνηση, κλείνει το κολυμβητήριο της Αγυιάς ( για οικονομικούς λόγους !!) καταφέρνοντας έτσι σοβαρότατο πλήγμα στη μεγάλη κολυμβητική κοινότητα.
Το κολυμβητήριο της Αγυιάς είναι δέκα χρόνια φρικτά εγκαταλειμμένο.
Οι παπατζήδες Αχαιοί πολιτικοί καθημερινά δίνουν επίσημους αγώνες μπροστά στα ερείπια και μέσα στη βρώμικη πισίνα,

συναγωνίζονται σε ψέματα και υποσχέσεις για την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητήριου καλούν και υπουργούς να βάλουν ένα χεράκι!
Οι αγώνες έχουν πολύ μεγάλο τοπικό ενδιαφέρον… οι Πατρινοί στοιχηματίζουν ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του μετάλλιου κοροϊδίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: