Σελίδες

12 Φεβ 2010

Τον Παπανδρέου έψαχναν στα σχεδιά τους τα ευρωλαμόγια


Μια μούρη αθώα χαμογελαστή σαν του Παπανδρέου, έτσι με το μουστακάκι του σαν ο γνωστός του χωριού... έψαχναν χρόνια τα ευρωλαμόγια στα σχέδια τους. Ο μπουχέσας «Μπαϊραχτάρης» αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ο καταλληλότερος για ποικιλία μέτρων, παρά μόνο για ποικιλία κρεατικών.Ήθελαν τύπο με απλό λαϊκό προφίλ… της διπλανής πόρτας, έστω της Εκάλης. Με φίλους στο facebook την Νταλάρα, την Αποστολάκη τον Γερουλάνο, Κολλητός του Πάγκαλου, απ τα Ίμια. Λίγο αφηρημένος να τον ψάχνουμε στα χαντάκια με το ποδήλατο,

δύσκολα να τον κακίζουμε, εύκολα να του δικαιολογούμε που δανείζεται από κάθε τοκογλύφο που θα ρθει να μας χτυπήσει την πόρτα!!
Πάμε Γιώργο να του φωνάζουμε που έφτασε την βενζίνη σε δυσθεώρητα ύψη, μαζί σου που άφησες ελεύθερους τους κερδοσκόπους να αλωνίζουν στην αγορά και αντί για σύνταξη θα δούμε τα ραδίκια ανάποδα! Κανείς να μη του λέει Γιώργο τι έγινε με τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις για τα χαμηλά εισοδήματα ,τότε που μιλούσες μόνο για τρικολόρε επενδύσεις και… πράσινα άλογα! Έτσι που το πάμε… Σανό θα φάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: