Σελίδες

11 Απρ 2010

Η Ασφαλτόστρωση στο κέντρο της Πάτρας και τα διόδια του Α. Φούρα

Δείτε το βίντεο!!!
Ποιος να κατηγορήσει τον Δήμαρχο Πατρέων Α. Φούρα που έδωσε 150 χιλιάδες ευρώ στα MME προκειμένου να πει στους Πατρινούς ότι φτιάχνει τους δρόμους στο κέντρο της πόλης...!
Κι εγώ αν ήμουν δήμαρχος και πλήρωναν οιΠατρινοί την προεκλογική μου εκστρατεία (εκλογές που ερχονται) παραπάνω θα έδινα. Μαλάκας δεν είμαι.
Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Όλα έγιναν ξαφνικά!
Όταν ο Φούρας και οι σύμβουλοι έγλειφαν τα ΜΜΕ μοιράζοντας τους ζεστό χρήμα (τα 150 χιλιάρικα που πριν λέγαμε;) δήθεν ενημέρωση των πολιτών για το πώς στρώνουν την πίσσα(!), την ίδια στιγμή η αστυνομία ήταν στον κόσμο της ,χάζευε γκόμενες στην πλατεία Γεωργίου η κυνηγούσε τα μηχανάκια για κράνος, η δημοτική αστυνομία χάζευε στο στέκι της γύρω από τη Μαιζώνος έξω από το δημαρχείο… τότε ο εργολάβος βρήκε μπόσικα και κατέλαβε το κέντρο!!! Έκλεισε τους δρόμους έριχνε πίσσα στους…περαστικούς
ακινητοποιούσε με το έτσι θέλω τα αυτοκίνητα για ώρες (στην καλύτερη… δυο ώρες ήθελες για να κάνεις ένα χιλιόμετρο)…
Μπορεί προς στιγμήν να φάνηκε ότι ο Δήμαρχος έχασε τον έλεγχο αλλά στην τελική έγινε το δικό του, κατάφερε αυτό ακριβώς που ήθελε, να αφήσει πίσω του μαζί με την πίσσα και ένα χρέος πολύ παραπάνω από 10 εκατ. Ευρώ!!! Έτσι οι οδηγοί όταν περνούν από τους ασφαλτοστρωμένους του Φούρα δρόμους να ξέρουν ότι πληρώνουν χαράτσι κάπου 00,10 το χιλιόμετρο για να ξεχρεώσουν το «έργο» Φούρα. .. δυο και τρεις ζωές διόδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: