Σελίδες

5 Απρ 2010

Ο δήμαρχος Πατρεων Α.Φούρας, ο Νομαρχης Δ.Κακτσικοπουλος και το περιβάλλον τους, βλάπτουν σοβαρά το περιβάλλον!

Στον αστικό υδροβιότοπο της Αγυιάς τις 20 εως 24 Μάιου ο Δήμαρχος ο Νομάρχης και ο Περιφερειάρχης κάλεσαν τους «φίλους τους».Περίπου 10.000 φίλους της Harley Davinson(!!!) Γι αυτόν το λόγο μέρες τώρα χτίζουν, ισοπεδώνουν, μπαζώνουν μεγάλη έκταση προς την πλευρά της παραλίας, καταστρέφοντας την υπάρχουσα φυσική βλάστηση (καλαμιώνες κλπ) και μπαζώνοντας εποχιακούς νερόλακκους μέσα στους οποίους είχε παρατηρηθεί και καταγραφεί σημαντικός πληθυσμός από τρίτωνες (σπάνιο αμφίβιο)!Όμως ο δήμαρχος Πατρεων Α. Φούρας και ο Νομαρχης αχαιας Δ.Κακτσικοπουλος και το περιβάλλον του αντιλαμβάνονται αλλιώς το περιβάλλον Παραδείγματα πολλά. Μόλις πρόσφατα , πήραν παραμάσκαλα σήματα της τροχαίας με ουρά δυο μπουλντόζες , κάλεσαν τις κάμερες και άρχισαν να χώνουν παλούκια για να το κάνουν κυκλοφοριακό πάρκο (!!!)...


Αφού έφαγαν πόρτα από οικολογικές οργανώσεις (στο τσακ γλύτωσαν το ξύλο), αυτοί και οι σύμβουλοι τους δεν έχασαν καιρό, καβάλησαν από ένα καρτ και μπήκαν με φόρα στο υδροβιότοπο … πίστα «καρτ» σου λέει να τον κάνουν (!!!).
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει το μέτρο είναι επικίνδυνη για την περιοχή… και ο Γιώργος έχει καιρό να φανεί στα μέρη μας ...άκουσα ότι πάει Κίνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: