Σελίδες

6 Μαΐ 2010

Τρεις νεκροί στο ναό του χρήματος! Δεν ξέρω αν κλαίω, η μήπως τα δακρυγόνα;


Τρεις νεκροί στο ναό του χρήματος! Δεν ξέρω αν κλαίω, η μήπως τα δακρυγόνα;
Λίγο πιο εκεί στο παραδίπλα «μαγαζί» στο ναό της δημοκρατίας, οι πατέρες του έθνους δεν έχουν τι να πουν, ενός λεπτού σιγή ονομάζουν τη βουβαμάρα τους . Έτσι είναι αυτοί ,πάντα κάτι άλλο λένε από αυτό που πραγματικά σκέπτονται και κάνουν.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που δεν προσπαθήσαμε να τους καταλάβουμε. Όταν μας κοιτούσαν στα μάτια και έλεγαν έρχονται καλύτερες μέρες, στην πραγματικότητα δε το λεγαν σε εμάς αλλά στους εαυτούς τους στα παιδιά τους… στους ευρωπαίους - σωτήρες που δανείζονται με 3,5% και μας δανείζουν 7%, δεν μας κοιτούσαν στα μάτια, το μάτι έκλεινα στους κερδοσκόπους να μπουκάρουν...

Σίγουρα η βία των οικονομικών μέτρων δεν θα σταματήσει εδώ, τρεις νεκροί σήμερα ,χιλιάδες ζωντανοί νεκροί στη λίστα, χωρίς όνειρα για το μέλλον η ακόμα χειρότερα… χωρίς μέλλον για τα παιδιά τους.
Κλέφτες, φώναζε το πλήθος, φέρτε μας πίσω τη ζωή που μας κλέψατε! Έλα όμως που οι βουλευτές δεν μπορούν, δηλαδή δεν έχουν χρόνο. Μετά τη μεταπολίτευση έχουν πάρει εργολαβία, να κτίσουν μια μεγάλη και δυνατή Ελλάδα…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: