Σελίδες

29 Μαΐ 2010

Ο Ποπάυ δήμαρχος Α. Φούρας …Με δάνειο τα κάνει όλα!


Την Πέμπτη ο Δήμαρχος κάλεσε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο να ανακοινώσει ότι «στέγνωσε» από τα τέσσερα προηγούμενα δάνεια που έχει πάρει στη μόλις τρίχρονη θητεία του και να ψηφίσουν ζήτησε ένα ακόμα δάνειο 9,8 εκατ. Ευρω ... που τελικά έκλεισε στα 3 εκατ.(!!!) Εννέα σύμβουλοι της δημοτικής πλειοψηφίας την "έκαναν" λίγο πριν την ψηφοφορία για άλλα μέρη πιο ασφαλή, ενώ οι ανεξάρτητες δημοτικές σύμβουλοι Γωγώ Παπαντωνοπούλου και Άννα Σπηλιωτακάρα , ενέδωσαν στο λάγνο και πολλά υποσχόμενο βλέμμα του Φούρα.
Πέρα από την αδιαμφισβήτητη γοητεία του και την πειθώ στις «ελεύθερες», ο Ανδρέας έχει κι άλλα κρυφά προσόντα, όπως αποκάλυψε ο Δημαράς.

Στη σύντομη παραμονή του στο Δήμο έχει χρεώσει τους δημότες με πενταπλάσιο ποσό από ότι οι προκάτοχοι του τα προηγούμενα σαράντα χρόνια!
Τέλος, εκείνο το βράδυ της αποφράδας πέμπτης έγινε λόγος και για τις υπέρογκες αποδοχές της ΔΕΥΑΠ, που διπλασιάστηκαν κατά την θητεία του Δημάρχου, για να φτάσουν το 2009 ορισμένοι τις επιλογής του να τσεπώνουν 14 μηνιάτικα των 6.000 ευρώ, δηλαδή καθαρά 84χιλιαρικα το χρόνο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: