Σελίδες

25 Ιαν 2010

Το καρναβάλι όλων των Πατρινών δημιουργών?



Κανένας Πατρινός δε πίστεψε αυτά που γράφει η Πατρινή εφημερίδα «Γνώμη» για δήθεν έλλειψη σεβασμού ακόμα και απρεπή συμπεριφορά(!!!) στελεχών του Δήμου προς στους ανθρώπους που αγωνίζονται για να προσφέρουν και πάντα αφιλοκερδώς στο Πατρινό καρναβάλι.

Όλοι ξέρουν ότι το Πατρινό καρναβάλι «είναι το καρναβάλι όλων των Πατρινών δημιουργών». Έχει μαλλιάσει η γλώσσα του Αντιδημάρχου πολιτισμού Α. Σκαρμέα να το λέει. Τώρα αν κάποια στελέχη δεν τον άκουσαν (ως όφειλαν) να είστε σίγουροι, ότι σε κάποια από τις επόμενες υπενθυμίσεις θα το κάνουν. Γιατί σε καμία, το Πατρινό καρναβάλι δεν είναι κλαμπ(!)

και φυσικά ούτε κατά διάνυα δεν είναι χώρος δημιουργίας για λίγους και εκλεκτούς!
Τώρα αν κάποιοι λίγοι έτυχε να μη μιλάνε στους πολλούς δημιουργούς, μπορεί ας πούμε εκείνη τη στιγμή να μην είχαν κέφι… και σίγουρα τίποτα δε λέει το γεγονός ότι επικεφαλής στον κρυμμένο θησαυρό βρίσκεται τετραμελής οικογένεια(!) και ακόμα δεν φταίει κανείς που η 40μελη καρναβαλική επιτροπή δεν είναι ακουστικοί τύποι και πολύ γουστάρουν να διαβάζουν από τις εφημερίδες τα καρναβαλικά δρώμενα…
Η καλή Πατρινή εφημερίδα «Γνώμη» λοιπόν βιάστηκε έπρεπε πρώτα να γίνει έναρξη του Καρναβαλιού ( αυτή που έγινε δεν μετράει… ήταν, ξεπέτα!!) να δει να ξεδιπλώνονται όλων των πατρινών οι δημιουργίες και χαλαρά να κρατούσε σημειώσεις, πολύ χρήσιμες στη διοργανώτρια αρχή για την… καύση του καρνάβαλου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: