Σελίδες

13 Ιουν 2010

εμβρόντητοι οι πατέρες του έθνους, μπουχός προς κάθε κατευθηση , πριν τους τεμαχίσουν το οργισμένο πλήθος.
Μπροστά οι βουλευτές, (πηδούσαν σκουπίδια, τραπεζοκαθισματα πέρναγαν μέσα από τα σιντριβάνια της πλατείας) και πίσω οργισμένοι πατρινοί προσπαθούσαν να τους κουτουπώσουν από τα σινιέ κοστούμια τους. Τους έφτυναν μπας και γλιστρήσουν. Αλλά που…! Πανελληνιά ρεκόρ κατέρριψαν οι Ταγοί του Έθνους…
Στο τρέξιμο και στην κλοπές του δημοσίου χρήματος είναι αξεπέραστοι.
Αμέσως μετά έπεσε πράσινη κουρτίνα στα «σοβαρά» «ανεξάρτητα» τοπικά ΜΜΕ και site … (Μόνο η εφ. Πελοπόννησος είχε πρωτοσέλιδη αναφορά).Τι; Ιστορίες θα λένε τώρα, δεν είναι εποχή για κόντρες σε κρατικές δουλείες και διαφημίσεις;!
Το προγραμματισμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Σάββατο και Κυριακή (12 και 13 Ιουνίου) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών , τελικά άρχισε την Παρασκευή στην Πλατεία Γεωργίου.
Την παρασκευή το πρωί ο Δήμος Πατρέων διοργάνωσε φιέστα προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης (….!!!!!!;;;;). Εκπαιδευτικοί φοιτητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας στοχεύοντας κυρίως στην κεντρική ομιλήτρια υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου που τελικά δεν ήρθε γιατί σε εκδήλωση στο Βόλο είχε φάει κάτι γρήγορες από τους βολιώτες και είχε πονοκέφαλο.
Η επίσημη έναρξη λοιπόν των αγώνων έγινε με το που βγήκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ο εφέτης τους φώναξε «τρέχτε να σωθείτε»

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: