Σελίδες

17 Φεβ 2010

Η εφημερίδα "ΘΕΜΑ" την περασμένη Κυριακή...

... δημοσίευσε γκάλοπ της εταιρείας ALCO με τα παρακάτω ευρήματα!
Το 65% των ερωτηθέντων βλέπει δίκαια και αναγκαία τα μέτρα του Γιώργου. Δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο εκτός από μαζόχες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τη βρίσκουν να τους παίρνουν το μισθό από την τσέπη, να τους μαστιγώνουν μπροστά στο περίπτερο οι φορομπήχτες για ένα πακέτο τσιγάρα, που φτιάχνονται να ανεβαίνουν διαρκώς τα (ήδη ακριβότερα στην Ευρώπη ) καταναλωτικά τους αγαθά . Εκεί βέβαια που τελειώνουν είναι με τον πρόσθετο φόρο στην τιμή της βενζίνης να ξεπερνά το 1,5 ευρώ καθώς τους φτύνουν και τους αποκαλούν γουρούνια οι επίτροποι (των Βρυξελλών). Κόλαση!!!
Το 61% λοιπόν από τους παραπάνω όπως είναι φυσικό, στηρίζει το Γιώργο. Αυτόν ξέρετε, που προεκλογικά μας έλεγε πάμε και τώρα μας λέει τραβάτε,

χάνει όμως το 4% από τους ανικανοποίητους μαζοχιστές γιατί δεν τους φτάνει που οι Έλληνες πολιτικοί εχασαν ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας το θέλουν και όλο!
Ωστόσο υπάρχει ένα 36% που πιστεύει ότι και άλλοι παράγοντες εκτός των πολιτικών συνέβαλλαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας!
Ελπίζουμε την επομένη Κυριακή η πράσινη (οικολογική) εφημερίδα να μας αποκαλύψει αυτό το σπάνιο, πολύ σπάνιο είδος συνανθρώπων μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: