Σελίδες

18 Φεβ 2010

Φέτος το Πατρινό καρναβαλι ήταν μικρό ήταν στραβό ηταν...

Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Η δολοφονία του Καρνάβαλου είχε ήδη ολοκληρωθεί λίγο πριν την καύση του στην τριών συμμάχων την Κυριακή το βράδυ. Ο λυσσασμένος θόρυβος των πυροτεχνημάτων, μάταια πάσχιζε να σκεπάσει τον γδούπο της πτώσης του.
Μια εβδομάδα πριν, ο Αντιδημ. Πολιτισμού Α. Σκαρμεας και ο καλλιτεχ. Διευθυντής Σ. Χρυσικοπουλος, με συνεντεύξεις τους σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ διαβεβαίωναν πως ο θάνατος του θα είναι ανώδυνος. Τρία χρόνια μικρές καθημερινές δόσεις εσωστρέφειας, κολλητιλικια, αυτοπροβολή, ναφθαλίνη, ανικανότητα, μέχρι το σημερινό μοιραίο … είχε γερή κράση ο μακαρίτης!
Στον απολογισμό την καθαρά Δευτέρα, οι πρωτεργάτες ήταν εκεί. Στο ερώτημα «γιατι φέτος στην πόλη δεν πάτησε ψυχή, σε σχέση με παλαιότερες εποχές» χωρίς δεύτερη σκέψη σιχτίρισαν «την κρίση». Να γελάσω τώρα; Η γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος; Σορι αλλά ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στο μικρότερο φεστιβάλ κινηματόγραφου και στην συναυλία του τελευταίου Ροκ Σταρ γίνεται της πουτάνας από κόσμο.! Μετά άρχισαν
τα «ήταν μικρό» (σ. σ. εννοούν ότι ήταν κοντά στα Χριστούγεννα !!!) ήταν κοντό, ήταν στραβό ήταν λοξό ήταν… έφυγα από την αίθουσα αηδιασμένος, ακούγοντας τους να ψάχνουν αρειμανίως ουσιαστικό να πιαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: